Μεταξύ των ομάδων του big-4, η ΑΕΚ βγήκε χαμένη στην 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετά την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Η νίκη των Πρασίνων στο ΟΑΚΑ τους έφερε και πάλι στην κορυφή, με 24 βαθμούς. Στους 17 πόντους και στην 4η θέση μένει η Ένωση, που όμως μετράει ένα παιχνίδι λιγότερο, μετά την αναβολή του ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Ο Ολυμπιακός είναι δεύτερος με 22 βαθμούς, έπειτα από το 3-2 επί της Κηφισιάς. Ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 18, χάρη στο τρίποντο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (2-1).
Στις αναμετρήσεις της Κυριακής (1/11), ο Λεβαδειακός επικράτησε του Άρη με 3-0. Ο ΟΦΗ πήρε σπουδαίο διπλό στο Αγρίνιο, κερδίζοντας τον Παναιτωλικό με 1-0.
Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής κλείνει τη Δευτέρα (2/11). Στις 18:00 ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Βόλο και στις 19:30 η Καλαμάτα τον Ηρακλή.
Το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Μεγάλο παιχνίδι περιμένει την επόμενη Κυριακή (8/11) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 21:00, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Την ίδια ημέρα, στις 17:00, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Λεβαδειακό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Παναθηναϊκός μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στις 17:30.
Οι αγώνες της 10ης αγωνιστικής
Σάββατο 7 Νοεμβρίου
Ο Βόλος αντιμετωπίζει την Κηφισιά στις 17:00 και ο Άρης τον Παναιτωλικό στις 19:30.
Κυριακή 8 Νοεμβρίου
Στις 17:00 έχουν προγραμματιστεί τα ΑΕΚ - Λεβαδειακός και Αστέρας AKTOR - Καλαμάτα. Ακολουθούν Ηρακλής - Παναθηναϊκός στις 17:30, ΟΦΗ - Ατρόμητος στις 18:30 και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στις 21:00.

































