Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
23.9 °C 43%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Κώστας Παπαδόπουλος (προπονητής Εθνικής U20): «Αυτό που έγινε σήμερα θα μπορούσε να μας προσγειώσει στη συνέχεια»
Ημερομηνία: 16/7/2025, 22:16 - Εμφανίσεις: 11



Η Εθνική Νέων Ανδρών «λύγισε» δύσκολα την αντίστοιχη ομάδα της Φινλανδίας με 85-78, ωστόσο ο στόχος επιτεύχθηκε με τη «Γαλανόλευκη» να είναι στις οκτώ κορυφαίες ομάδες του Eurobasket U20.

Ο προπονητής της Ελλάδας, Κώστας Παπαδόπουλος θεωρεί πως ο τρόπος που οι παίκτες του νίκησαν θα μπορούσε να αποδειχθεί χρήσιμος για τη διαχείριση των υπόλοιπων.

Θυμίζουμε οτι στα προημιτελικά η Εθνική μας αναμένει τον νικητή από το ζευγάρι Γαλλία – Βέλγιο που παίζει αυτή την ώρα… Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκαναν ο Κώστας Παπαδόπουλος και οι παίκτες του Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Παπαδόπουλος, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Κρατάμε μόνο τη νίκη, η εικόνα μας δεν ήταν ικανοποιητική και δεν μας αρμόζει.

Είναι ένα καλό μάθημα για μας, ότι κανένας δεν θα μας χαριστεί και ότι πάντα πρέπει να παλεύουμε για τη νίκη.

Καλύτερα που ήρθε τώρα αυτή η εμφάνιση, παρά στο μέλλον.

Λέγαμε συνέχεια, εδώ και δύο μέρες, ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και χτυπάγαμε το καμπανάκι.

Ίσως τα παιδιά θεώρησαν πως θα έχουμε εύκολη νίκη, θα μπορούσε να μας έκανε κακό ότι στην πρώτη φάση είχαμε εύκολες νίκες.

Αυτό που έγινε σήμερα θα μπορούσε να μας προσγειώσει για τη συνέχεια».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Ο Νεοκλής Αβδάλας, από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης τόνισε: «Είχαμε ένα κακό ματς, αμυντικά και επιθετικά.

Καταφέραμε να βρούμε τρόπο να κερδίσουμε, κυρίως μέσα από την άμυνά μας στο τέλος.

Αφήνουμε αυτό το παιχνίδι πίσω μας, το ξεχνάμε και κοιτάζουμε τον αυριανό προημιτελικό.

Δεν βάλαμε πολύ καλά τα κορμιά μας, οι αντίπαλοι βρήκαν ρυθμό και το παιχνίδι έγινε δύσκολο για μας.

Είμαστε στις οκτώ καλύτερες ομάδες και συνεχίζουμε.

Ευχαριστούμε και πάλι τον κόσμο που μας στήριξε».

Δίπλα του ο Ανδρέας Πατρίκης, ο οποίος αποδείχθηκε καθοριστικός σε σημεία κλειδιά της αναμέτρησης:  «Ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι, η Φινλανδία μπήκε πολύ δυνατά.

Δεν ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και δεν παίξαμε πολύ καλή άμυνα, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε και προχωράμε.

Θα είμαστε...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
23.9 °C 43%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies