Οι διεθνείς διαιτητές είναι λιγότεροι εν συγκρίσει με το παρελθόν, έξι αντί για επτά, καθώς η UEFA έκοψε μια θέση και γίνεται μάχη, ώστε η ΕΠΟ να «ανακτήσει ξανά» την θέση, αν και είναι δύσκολο.
Οι έξι διεθνείς διαιτητές είναι οι Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Παπαπέτρου (Αθηνών), Φωτιάς (Πέλλας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Βεργέτης (Αρκαδίας) και Τσακαλίδης (Πιερίας).
Λογικά, δεν πρόκειται να αλλάξει κάποιος από τους διεθνείς διαιτητές, αν και ασκούνται πιέσεις στην ΚΕΔ να βγει εκτός ο Παπαδόπουλος, επειδή είναι σχετικά παλιός (από το 2017) και δεν έχει ανέβει κατηγορία στον ειδικό πίνακα της UEFA, παραμένοντας στη δεύτερη και τελευταία θέση.
Όμως, ο Παπαδόπουλος έχει στηρίγματα και η ΕΠΣ Μακεδονίας, που δεν ανέβασε διαιτητή στην Super League, δεν θα έβλεπε με καλό μάτι να χάσει τη θέση του ο Παπαδόπουλος.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, έγιναν και κινήσεις για να βοηθηθεί με διεθνείς ορισμούς.
Ο Λανουά ρώτησε την UEFA αν υπάρχει ενδεχόμενο οι διεθνείς διαιτητές να σημειώσουν αύξηση σε επτά.
Όμως, δεν αγχώνεται ιδιαίτερα.
Για παν ενδεχόμενο προωθείται ο Πολυχρόνης (Πιερίας), όμως θα «παίξουν» για διεθνείς και οι Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), Κατοίκος (Αθηνών).
Θα το παλέψει και ο Ζαμπαλάς (Ηπείρου), ο οποίος δεν έχει πιθανότητες επειδή ο Λανουά έχει παράπονα από την απόδοσή του.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Ολα τα παραπάνω ισχύουν μέχρι τώρα! Πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν αναφορικά με τους διεθνείς διαιτητές.
Οσα δεν φέρνει ο χρόνος, τα φέρνει η ώρα.
Αρκεί μια κακή διαιτησία.
Ας μην ξεχνάμε ότι και ο Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) ήταν καλός, όμως όταν έγινε διεθνής τον πήρε ο κατήφορος.
Ο χαμός γίνεται με τους διεθνείς βοηθούς διαιτητές που είναι δέκα στον αριθμό.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες θα αντικατασταθούν οι Νικολακάκης (Λασιθίου), Απτόσογλου (Αθηνών), ενώ αρκετές πιθανότητες υπάρχουν και για τον Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής).
Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τον Μεϊντανά (Αχαΐας).
Από κει και πέρα, οι Κωσταράς (Αιτ/νιας), Δημητριάδης (Μακεδονίας) θα μπ...