«Ο Ολυμπιακός αναζητά κι άλλο σέντερ», υποστηρίζει η Telesport Ημερομηνία:
Σήμερα 4/8/2025, 17:08 - Εμφανίσεις: 11
Ο Ολυμπιακός μπορεί εδώ και αρκετό καιρό να ψάχνει στην αγορά για γκαρντ, όμως στη Σερβία βάζουν νέα δεδομένα στο… τραπέζι για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Το «Telesport» τονίζει ότι οι ερυθρόλευκοι «χτενίζουν» την ευρωπαϊκή, αλλά και την αμερικάνικη αγορά για παίκτη που να παίζει στο «1» και στο «2», όμως την ίδια στιγμή εξετάζουν πιθανότητα για ακόμα μία μεταγραφή.
Ειδικότερα, το άρθρο αναφέρεται σε μία ασυνήθιστη κίνηση από τον Ολυμπιακό, αφού έχει θέσει υπό διερεύνηση πιθανότητα να αναζητήσει ακόμα έναν ψηλό για την περίοδο της προετοιμασίας.
Και ανάλογα το πως θα πάει τόσο η προετοιμασία όσο και το Eurobasket να λάβει απόφαση αν θα τον διατηρήσει.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Οι Σέρβοι αποκαλύπτουν πως αυτή η κίνηση γίνεται για να είναι πλήρες το ρόστερ πριν την έναρξη τη σεζόν, αλλά παράλληλα και σαν «ασφάλεια» μιας και η λογική λέει ότι οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Κώστας Αντετοκούνμπο θα είναι με την εθνική Σερβίας και την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket.
googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Ο Ολυμπιακός και το άρθρο το «Telesport: «Ο Ολυμπιακός είναι και αυτό το καλοκαίρι ενεργός στην αγορά, αλλά όχι μόνο όσον αφορά τις μακροπρόθεσμες μεταγραφές», σημειώνει το σερβικό site.
«Παρόλο που η ομάδα του Πειραιά δείχνει εξαιρετικά ισχυρή στις θέσεις των ψηλών, ο σύλλογος προχωρεί σε μία ασυνήθιστη κίνηση: την αναζήτηση ενός σέντερ που θα φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού αποκλειστικά για την περίοδο της προετοιμασίας.
Αυτή η απόφαση φανερώνει τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό του συλλόγου στην προετοιμασία της νέας σεζόν», αναφέρει....