Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
17.2 °C 68%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ο Ρουμενίγκε ρίχνει «λάδι στη φωτιά» στην Μπάγερν
Ημερομηνία: 26/9/2025, 23:52 - Εμφανίσεις: 10



Η Μπάγερν Μονάχου ζει μια από τις πιο ταραχώδεις περιόδους της τελευταίας εικοσαετίας και η φωνή του Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε ήρθε να επιβεβαιώσει το κλίμα ασιγουριάς.

Ο παλαίμαχος άσος και επί χρόνια πρόεδρος του συλλόγου, μιλώντας στη Bild, αναφέρθηκε ανοιχτά στα προβλήματα διοίκησης που ταλανίζουν τον σύλλογο μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι.

Ο Ρουμενίγκε, που διετέλεσε πρόεδρος από το 2002 έως το 2021 και σήμερα είναι μέλος του εποπτικού συμβουλίου, ξεκαθάρισε: «Θα συνεχίσουμε να έχουμε ενεργό ρόλο μέχρι να αισθανθούμε ότι όλα είναι σε απόλυτη τάξη.

Όταν συμβεί αυτό, θα παραδώσουμε τα κλειδιά στους διαδόχους μας.

Δυστυχώς, προηγουμένως δεν υπήρχε πλήρης τάξη, ιδιαίτερα στα οικονομικά του συλλόγου».

Οι παρεμβάσεις του ίδιου και του Ούλι Χένες, που το 2023 οδήγησαν στην απομάκρυνση των Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, άφησαν ξεκάθαρο ότι οι δύο «παλιοί» χρειάστηκε να επιστρέψουν στα κέντρα αποφάσεων.

«Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο σύλλογος δεν χρειάζεται λιγότερο, αλλά περισσότερο Ούλι Χένες», ανέφερε επί του θέματος ο Ρουμενίγκε, δείχνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον ιστορικό παράγοντα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Η Μπάγερν πέρασε δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια: ο χαμένος τίτλος το 2024 από τη Λεβερκούζεν, η απόλυση του Νάγκελσμαν, τα υπέρογκα συμβόλαια σε παίκτες που δεν ανταπέδωσαν, αλλά και τα εσωτερικά επεισόδια – όπως η έντονη αντιπαράθεση Σανέ-Μανέ – σημάδεψαν την εικόνα ενός «αποδιοργανωμένου» συλλόγου.

Το καλοκαίρι του 2025, οι διαφωνίες για τη στρατηγική των μεταγραφών έφεραν στην επιφάνεια νέες εντάσεις, αυτή τη φορά με τον αθλητικό διευθυντή Μαξ Έμπερλ.

Ο Ρουμενίγκε τάχθηκε υπέρ της απόκτησης των κορυφαίων γερμανικών ταλέντων, όπως ο Φλόριαν Βιρτς και ο Νικ Βόλτεμαντε.

Αντίθετα, η διοίκηση κινήθηκε προς λύσεις όπως ο Λουίς Ντίαζ και ο Νίκο Τζάκσον.

«Ομολογώ ότι ακόμα νιώθω λύπη για τον Βιρτς, γιατί πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να είναι στη Μπάγερν παρά στη Λίβερπουλ», δήλωσε με ειλικρίνεια ο Ρουμενίγκε.

Παρά τ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
17.2 °C 68%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies