ΠΑΟΚ: Προβλήματα για Ιβάνουσετς και Τσάλοφ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Ημερομηνία:
Σήμερα 3/10/2025, 15:36 - Εμφανίσεις: 3
Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την ήττα με 3-1 από τη Θέλτα για το Europa League και πλέον ετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής (5/10, 20:30), απέναντι στον Ολυμπιακό.
Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου προπονήθηκαν στο Βίγκο, πριν επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη, με τους 11 που είχαν αρχίσει στην αναμέτρηση του «Μπαλαΐδος» να κάνουν αποθεραπεία.
Από την προπόνηση απουσίασαν οι Λούκα Ιβανούσετς και Φέντορ Τσάλοφ.
Ο Κροάτης ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο στη διάρκεια της προθέρμανσης πριν τον αγώνα με τη Θέλτα, ενώ ο Ρώσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ισχίο, που αποκόμισε στην αναμέτρηση.
Η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ «Οι παίκτες που εντοπίστηκαν στην αρχική 11άδα έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση στο ξενοδοχείο, ενώ οι υπόλοιποι φιλοξενήθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Θέλτα, όπου δούλεψαν ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Ο Λούκα Ιβανούσετς έχει ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο, τις οποίες ένιωσε πριν το παιχνίδι στη διάρκεια της προθέρμανσης, ενώ ενοχλήσεις στο ισχίο έχει ο Φεντόρ Τσάλοφ , από χτύπημα στο παιχνίδι.
Η κατάσταση και των δύο παικτών θα επανεκτιμηθεί στην προπόνηση του Σαββάτου.
Η αποστολή της ομάδας επιστρέφει Θεσσαλονίκη και θα προπονηθεί το Σάββατο στις 18:00»....