Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
16.9 °C 45%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Λύθηκε το θέμα στη Basket League: Κανονικά στους πάγκους ο Αταμάν και οι υπόλοιποι τεχνικοί
Ημερομηνία: Σήμερα 11/10/2025, 15:08 - Εμφανίσεις: 21



Λύθηκε το ζήτημα με τη νομότυπη παρουσία έξι προπονητών της Stoiximan GBL -και πολλών ακόμα τεχνικών σε άλλα πρωταθλήματα- στους πάγκους για τις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου (11-12/10).

Η ΕΟΚ και η ΓΓΑ αντάλλαξαν επιστολές τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τα έγγραφα που πρέπει να έχουν προσκομίσει οι προπονητές για να μπορούν να τελέσουν τα καθήκοντά τους.

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής (10/10) έγινε γνωστός ο κίνδυνος έξι προπονητές να μην μπορούν να κοουτσάρουν τις ομάδες τους στη διάρκεια των αγώνων τους στη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Ο Γιάννης Βρούτσης παρενέβη και ετοιμάζει διάταξη που θα ακυρώσει τις προϋποθέσεις που ζητούνταν από Έλληνες και ξένους προπονητές για να καθίσουν στους πάγκους των ομάδων τους.

Αυτό σημαίνει πως οι προπονητές του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Πανιωνίου, του Αμαρουσίου, του Κολοσσού Ρόδου και του ΠΑΟΚ θα έχουν δικαίωμα να κοουτσάρουν κανονικά σήμερα και αύριο.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Η ανακοίνωση του Υπουργείου: «Αγκυλώσεις και δυσλειτουργίες που παρατηρούνται στον επαγγελματικό αθλητισμό στη χώρα μας, όσον αφορά το καθεστώς των προπονητών, καταργούνται.

Έχει ήδη ολοκληρωθεί η επεξεργασία ενός νέου, σύγχρονου και λειτουργικού θεσμικού πλαισίου, το οποίο απελευθερώνει τις επαγγελματικές κατηγορίες από τις στρεβλώσεις του Ν.

2725/1999, δίνοντας νέα δυναμική και ευελιξία στα αθλήματα.

Το νέο νομοθετικό πλαίσιο θα έχει αναδρομική ισχύ από την 1η Οκτωβρίου, διασφαλίζοντας ομαλή μετάβαση και ίσους όρους για όλους τους εμπλεκόμενους.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Όλοι οι προπονητές των επαγγελματικών ομάδων, που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν ζητήματα αδειοδότησης, καλύπτονται από τη συγκεκριμένη ρύθμιση, όπως αυτή θα διατυπωθεί στο νέο θεσμικό πλαίσιο.

Ειδικότερα, για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, να σημειωθεί ότι έχει ήδη καταθέσει στις αρμόδιες υπηρεσίες ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
16.9 °C 45%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies