Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
14.3 °C 76%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Οικονομία - Χρηματιστήριο - Επιχειρήσεις
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

O Τραμπ αύξησε 10% τους δασμούς στον Καναδά για μια διαφήμιση που δεν του άρεσε
Ημερομηνία: Σήμερα 26/10/2025, 00:40 - Εμφανίσεις: 11



Στο Οντάριο η τοπική κυβέρνηση απεφάνθη να κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου μια διαφημιστική εκστρατεία στην οποία χρησιμοποιούνταν τα λόγια του πρώην προέδρου Ρόναλντ Ρίγκαν εναντίον των δασμών.

Στις 26 Οκτωβρίου, εμφανώς  ετεροχρονισμένα, ήρθαν τα αντίποινα των ΗΠΑ ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ παρευρίσκονταν στο προεδρικό αεροσκάφος Μάλιστα η επαρχία του Οντάριο είχε ανακοινώσει εδώ και κάποιες ημέρες, έπειτα από την φασαρία που δημιουργήθηκε στις τάξεις των Ρεπουμπλικανών πως θα διακόψει τη διαφημιστική εκστρατεία της στην οποία εμφάνιζε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρέιγκαν να μιλά αρνητικά για τους τελωνειακούς δασμούς, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της, ο Νταγκ Φορντ.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να συγκρατήσει την «οργή» του Τραμπ Με ανακοίνωσή του ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως «ο Καναδάς πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να δημοσιεύει μια ψευδή διαφήμιση αναφορικά με την ομιλία του Ρόναλντ Ρέιγκαν για τους δασμούς.

Το Ίδρυμα Ρέιγκαν δήλωσε ότι (η κυβέρνηση του Οντάριο) «δημιούργησε μια διαφημιστική καμπάνια αξιοποιώντας επιλεγμένα ηχητικά και οπτικά υλικά του προέδρου Ρόναλντ Ρέιγκαν»».

» «Η διαφήμιση παραποιεί την προεδρική ραδιοφωνική ομιλία» και «δεν ζητήθηκε ούτε δόθηκε άδεια για τη χρήση και την επεξεργασία των σχολίων».

Το Προεδρικό Ίδρυμα και Ινστιτούτο Ρόναλντ Ρέιγκαν έχει θέσει υπό διερεύνηση τις νομικές επιλογές στο ζήτημα.

Ο μοναδικός σκοπός αυτής της ΑΠΑΤΗΣ ήταν η ελπίδα του Καναδά ότι το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών θα έρθει να τον «σώσει» από τους δασμούς που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια για να βλάψει τις ΗΠΑ.

» Τώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι σε θέση να υπερασπιστούν τον εαυτό τους ενάντια στους υψηλούς και καταπιεστικούς καναδικούς δασμούς (καθώς και σε εκείνους από τον υπόλοιπο κόσμο!).

Ο Ρόναλντ Ρέιγκαν ΑΓΑΠΟΥΣΕ τους δασμούς για λόγους εθνικής ασφάλειας και οικονομίας, αλλά ο Καναδάς δήλωσε ότι δεν τους αγαπούσε!document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); » Η διαφήμισή τους έπ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Οικονομία - Χρηματιστήριο - Επιχειρήσεις"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Οικονομία - Χρηματιστήριο - Επιχειρήσεις"
ARTICLES
· The borderline narcissistic person
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
14.3 °C 76%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies