Ολυμπιακός: Η δυναμική επιστροφή του Γιάρεμτσουκ, 167 μέρες μετά… (vids) Ημερομηνία:
Σήμερα 29/10/2025, 18:44 - Εμφανίσεις: 7
Από τις 17 Μαΐου στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, όταν έχοντας μπει αλλαγή με ένα ξερό δυνατό σουτ στην αντεπίθεση «καθάρισε» το ματς στις καθυστερήσεις διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 για τον Ολυμπιακό που έκλεινε εντυπωσιακά την σεζόν των 100 του χρόνων με νταμπλ.
Ήταν η τελευταία «παράσταση» για την περσινή σεζόν που ξεκίνησε με «ζόρια» και ολοκληρώθηκε θριαμβευτικά.
Αν έπρεπε να βγάλουμε τον MVP του δεύτερου μισού της σεζόν ο Ρομάν Γιάρεμτσουκ θα ήταν ο πρώτος υποψήφιος.
Ένα 6μηνο κατά το οποίο είχε 9 γκολ και 4 ασίστ, σε 22 αγώνες όλες τις διοργανώσεις, αγωνιζόμενος κυρίως ως αλλαγή του Ελ Κααμπί.
Το καλοκαίρι στην προετοιμασία της νέας σεζόν τα πάντα έδειχναν να συνεχίζουν από εκεί που είχε σταματήσει.
Έως τις αρχές του Αυγούστου που ένας τραυματισμός τον έβαλε στα… πιτς και κάπου εκεί «χάθηκε».
Δύο γκολ στο ημίχρονο στο ματς κυπέλλου με τον Βόλο, το ένα για Όσκαρ! Ο Ουκρανός επιθετικός στην πρώτη του φετινή παρουσία στην ενδεκάδα των Πειραιωτών έχει ήδη σκοράρει δύο φορές στα πρώτα 45 λεπτά.