Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
16.7 °C 72%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ο Ιτούδης αποθέωσε τον Ολυμπιακό: «Χτίστηκε για να φτάσει ως το τέλος»
Ημερομηνία: Σήμερα 31/10/2025, 12:12 - Εμφανίσεις: 14



Στις δηλώσεις του πριν το ματς ο προπονητής της πρωτοπόρου Χαποελ Τελ Αβιβ, Δημήτρης Ιτούδης χαρακτήρισε πρόκληση το ματς με τον Ολυμπιακό στο «καυτό» ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Έλληνας τεχνικός αναγνώρισε την ποιότητα και την εμπειρία των «ερυθρόλευκων», λέγοντας πως η ομάδα που έχει χτιστεί για να φτάσει ως το τέλος της διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ιτούδης «Βρισκόμαστε εδώ στην Αθήνα για τον δεύτερο αγώνα αυτής της διπλής αγωνιστικής.

Θα παίξουμε εναντίον μιας ομάδας που χτίστηκε για να φτάσει μέχρι το τέλος, στο Final Four, στον τελικό.

Έχουν μεγάλη εμπειρία και τους σεβόμαστε πολύ, αλλά όπως είπα, αυτός ο αγώνας είναι μια ακόμα πρόκληση για εμάς και την αποδεχόμαστε.

Θέλουμε να δοκιμάσουμε τους εαυτούς μας, πού έχουμε φτάσει μέχρι τώρα, να χτίσουμε εμπειρία από παιχνίδια σαν κι αυτό.

Είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός θα λάβει πολλή δύναμη από τους οπαδούς του, αλλά ταυτόχρονα και από το ιδιαίτερο ταλέντο του και τους δημιουργούς του», τόνισε ο Ιτούδης.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Από την πλευρά των παικτών, ο Αντόνιο Μπλέικνι εξεδήλωσε την ικανοποίησή του για την πορεία της ομάδας, επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη συνεχούς βελτίωσης: «Τα συναισθήματα είναι καλά, αλλά συνεχίζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι.

Η σεζόν μόλις ξεκίνησε, υπάρχουν ακόμα πολλά να βελτιώσουμε, εγώ προσωπικά αλλά και ως ομάδα και προσπαθούμε απλώς να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα.

Δεν κοιτάμε πραγματικά τη βαθμολογία, αλλά μόνο τους εαυτούς μας.

Έχουμε πολύ ταλέντο, και αυτό είναι πάντα θετικό.

Παίζουμε σκληρά, εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον, πρέπει να βελτιωθούμε σε όλα.

Στην άμυνα μπορείς να βελτιωθείς, αλλά στο μπάσκετ μπορείς πραγματικά να βελτιωθείς σε όλα κάθε μέρα»....

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· The borderline narcissistic person
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
16.7 °C 72%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies