Χριστουγεννιάτικος κορμός: Ρεκόρ και συνταγή!
Ημερομηνία:
5/12/2011, 22:12 - Εμφανίσεις: 1126
Ο μακÏÏτεÏος... χÏιστουγεννιάτικος κοÏμός του κόσμου, μεγαλÏτεÏος από Îνα χιλιόμετÏο, κατασκευάστηκε στην Κίνα!
Είναι πιο λαχταÏιστός κοÏμός που Îχετε δει και για να γίνει Ï€Ïαγματικότητα Îβαλαν το χεÏάκι τους 80 chefs.
ΧÏειάστηκε επτά μÎÏες για να το ψήσουν και τελικά… τους βγήκε διπλάσιο! ΑÏχικά, είχαν βάλει στόχο τα 888 μÎÏ„Ïα (τυχεÏός αÏιθμός για τους ΚινÎζους), όμως τελικά τους βγήκε 1.068.
Όσον αφοÏά τα υλικά, το πιο παχυντικό γλυκό του κόσμου πεÏιÎχει 904 οÏγανικά αυγά, 1.045 kg αλεÏÏι, 209 kg ζάχαÏη, 401 kg μαÏÏη σοκολάτα και 34 kg βανίλια.
Μετά το ÏεκόÏ, το ξενοδοχείο που διοÏγάνωσε το event Îκοψε και ποÏλησε τα κομμάτια, με σκοπό να συγκεντÏωθοÏν χÏήματα για την Ï€Ïοστασία των παιδιών με καÏκίνο.
ΚοÏμός ΧÏιστουγÎννων: Συνταγή
Star.gr
|
|
|