Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Τοπικά νέφη
4.5 °C 61%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Media
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΡΙΤ...
Ημερομηνία: 19/6/2014, 09:55 - Εμφανίσεις: 101

Διπλάσια κέρδη προ φόρων ύψους 820.524 ευρώ παρουσίασε η εταιρεία «Εκδόσεις Πρώτο Θέμα» το 2013, έναντι κερδών προ φόρων ύψους 476.649 ευρώ το 2012. Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ανήλθε σε 31.300.004 ευρώ το 2013, από 32.756.117 ευρώ το 2012. Το σύνολο ιδίων κεφαλαίων στο τέλος του 2013 ήταν αρνητικά κατά 6.329.729 ευρώ.
Κέρδη προ φόρων ύψους περίπου 200 χιλ. ευρώ θα εμφανίσει και ο Alpha στον ισολογισμό του, σύμφωνα με πληροφορίες. Στην Κάντζα εκφράζεται ικανοποίηση από την πορεία του σταθμού και σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο τηλεοπτικός σταθμός δεν χρωστάει, μετά την οικονομική εξυγίανση που πέτυχε το RTL, κάνει.. Ï„ους ανθρώπους του πιο αισιόδοξους.
- πηγή: Î¤Ï…πολογίες
Και εγένοντο συνεντεύξεις στη ΝΕΡΙΤ! Οχι απ' αυτές που κάνουμε εμείς οι δημοσιογράφοι για να βγάλουμε το ψωμί μας. Για τις άλλες λέω, που απαιτούνται μπας και ολοκληρωθεί επιτέλους ο κύκλος των εκτός ΑΣΕΠ προσλήψεων στην πολύπαθη εταιρεία.
Αρχικά ήταν η μοριοδότηση, ακολούθησαν οι ενστάσεις και σήμερα οι πρώτοι είκοσι υποψήφιοι του δημοσιογραφικού τομέα που προκρίθηκαν στην τελική φάση θα περάσουν από «ανάκριση». Και όσοι από αυτούς ή αυτές πάρουν το ΟΚ, θα προσληφθούν με συμβάσεις αορίστου χρόνου.
Μια διευκρίνιση: ÏƒÎµ αυτόν τον κύκλο των «εξετάσεων» δεν έχει ICAP. Η τριμελής επιτροπή θα αποτελείται από δύο έμπειρους δημοσιογράφους της «ελεύθερης αγοράς» και έναν εκπρόσωπο της ΝΕΡΙΤ. Η επιλογή των εκτός Ραδιομεγάρου δημοσιογράφων έγινε με πολλή προσοχή για να μην...  Ï…πάρξουν παρεξηγήσεις. Και με κάποιο κόπο επίσης, διότι υπάρχει και κόσμος που δεν θέλει να συνδέσει το όνομά του με όλα όσα λαμβάνουν χώρα στην Αγία Παρασκευή.
Δεύτερη διευκρίνιση, ακόμη πιο σημαντική: Î¿Î¹ συμμετέχοντες στην επιτροπή έχουν πάρει οδηγίες να μην κάνουν διακρίσεις όσον αφορά τον πρότερο δημοσιογραφικό βίο των υποψηφίων. Δεν τίθεται δηλαδή θέμα προτεραιότητας όσων έχουν θητεύσει στην τηλεόραση, εις βάρος των «ραδιοφωνικών» συναδέλφων τους. Μια καλή κίνηση αναμφιβόλως, για να μην ξαναρχίσουν οι γκρίνιες και οι διαμαρτυρίες.
Να σημειώσουμε ότι οι «ειδικότητες» των υπό κρίση δημοσιογράφων αφορούν το πολιτικό, το οικονομικό και το διεθνές ρεπορτάζ, καθώς και ότι τώρα που ξεκίνησε δεν θα σταματήσει η υπόθεση. Στόχος είναι τον Σεπτέμβριο να έχει προχωρήσει αρκετά η διαδικασία στελέχωσης της ΝΕΡΙΤ, προκειμένου να εκμεταλλευθεί πλήρως τις δυνατότητές του το μαγαζί. Αν μπορεί, βεβαίως...
- Media / Ελευθεροτυπία


Πηγή: greekmme.blogspot.com
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Media"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Media"
ARTICLES
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
· The borderline narcissistic person
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Τοπικά νέφη
4.5 °C 61%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies