GP Aυστρίας 2016: Tαχύτερος της Παρασκευής ο N. Rosberg - Αυτοκίνητο - Αγώνες - f1 - Live
Ημερομηνία:
1/7/2016, 18:33 - Εμφανίσεις: 264
Με την κεκτημÎνη ταχÏτητα που του εξασφάλισε η εÏκολη νίκη του στους δÏόμους της πόλης του ΜπακοÏ, ο N. Rosberg δεν δυσκολεÏθηκε να επικÏατήσει και στα δÏο σκÎλη των ελεÏθεÏων δοκιμών της ΠαÏασκευής του αστÏÎ¹Î±ÎºÎ¿Ï grand prix.
Στην Ï€Ïώτη πεÏίοδο των ελεÏθεÏων δοκιμών τα Ï€Ïάγματα ήταν ακόμα πιο ξεκάθαÏα, καθώς η διαφοÏά ανάμεσα στον Rosberg και τον Hamilton ξεπÎÏασε τα Ï„Ïία δÎκατα του δευτεÏολÎπτου.
Μάλιστα στη διάÏκεια του Ï€Ïώτου σκÎλους, ο Î’Ïετανός είχε και μια Îξοδο, η οποία ωστόσο δεν του κόστισε παÏά μόνο σε χÏόνο και αυτοπεποίθηση.
Με το νÎο τάπητα στο Red Bull Ring αλλά και τα ultra soft ελαστικά της Pirelli, τα μονοθÎσια αποδείχθηκαν σημαντικά ταχÏτεÏα εν συγκÏίσει με το παÏελθόν, με το χÏονόμετÏο να σταματά στον ταχÏτεÏο γÏÏο του N. Rosberg στο 1.07.373.
Τις δÏο Mercedes ακολοÏθησαν σε Ïυθμό τα μονοθÎσια της Ferrari, ενώ με τον Ï€Îμπτο καλÏτεÏο χÏόνο του Ï€Ïώτου σκÎλους των ελεÏθεÏων δοκιμών αÏκÎστηκε ο D. Ricciardo της Red Bull Racing.
H εικόνα δεν άλλαξε σημαντικά στην δεÏτεÏη πεÏίοδο των ελεÏθεÏων δοκιμών του GP ΑυστÏίας. O N. Rosberg βÏÎθηκε από νωÏίς στην κοÏυφή, Ï€Ïολαβαίνοντας Î¼ÎµÏ„Î±Î¾Ï Î¬Î»Î»Ï‰Î½ και τη βÏοχή που για 40 λεπτά κÏάτησε τα μονοθÎσια στα paddocks των ομάδων.
Στα τελευταία λεπτά του σκÎλους ο L. Hamilton πλησίασε αÏκετά τον χÏόνο του N. Rosberg με τον ΓεÏμανό αντιστοίχως να εγκαταλείπει Îναν γÏÏο που όπως όλα Îδειχναν μÎχÏι εκείνη τη στιγμή θα του επÎÏ„Ïεπε να βελτιώσει την αÏχική του επίδοση.
Στο ίδιο χÏονικό διάστημα και με την πίστα να στεγνώνει, ο S. Vettel Îχασε τον Îλεγχο του μονοθεσίου του, γλιτώνοντας παÏόλα αυτά μια καταστÏοφική επαφή με τις μπαÏιÎÏες της στÏοφής 2.
Ο ΓεÏμανός πιλότος της Ferrari Îμεινε στην Ï„ÎταÏτη θÎση, με τον N. Hulkenberg να κατατάσσεται Ï„Ïίτος πίσω από τις δÏο Mercedes....
Πηγή/ΠεÏισσότεÏα: in.gr
|
|
|