Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
5.5 °C 54%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Media
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ντροπή για τον κυβερνητικό-εργοδοτικό συνδικαλισμό
Ημερομηνία: 14/10/2017, 15:05 - Εμφανίσεις: 193

Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας για την Ανατροπή 
Την ώρα που συνταξιούχοι δημοσιογράφοι στήνουν ο ένας μετά τον άλλο τις σκηνές τους έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ δηλώνοντας απεργία πείνας για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ, η πλειοψηφία του ΔΣ της Ένωσης Συντακτών, της συμμαχίας Ν.Δ-ΣΥΡΙΖΑ και συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας συνεχίζει τις επισκέψεις δημοσίων σχέσεων στα γραφεία πολιτικών κομμάτων, πολιτικών αρχηγών και υπουργών της κυβέρνησης.
Η «καραμέλα» ότι δήθεν «σώζουν τον ΕΔΟΕΑΠ» αφήνει πια πικρή γεύση. Επί ενάμιση χρόνο βρίσκεται σε διαρκή διαπραγμάτευση με το υπουργείο Εργασίας και τους εργοδότες των ΜΜΕ, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια την απόφαση της γενικής συνέλευσης των μελών-ασφαλισμένων του Οργανισμού για απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας.
Ένα χρόνο μετά είναι φανερό σε όλους πλέον πως η πολιτική-συνδικαλιστική συμμαχία της ΕΣΗΕΑ με αρωγούς την πλειοψηφία του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, το προεδρείο της ΠΟΕΣΥ και την ηγεσία της ΕΠΗΕΑ, το μόνο που κατάφερε είναι να προσφέρει πολύτιμο χρόνο στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να εκβιάζει τη δική της λύση για τον ΕΔΟΕΑΠ, την αλλαγή του Καταστατικού του ώστε να προσφερθεί στους εργοδότες!
Κατάφερε επίσης να προσφέρει πολύτιμο χρόνο στους εργοδότες ώστε να υφαρπάζουν ελεύθερα χωρίς επιπτώσεις τα ποσά της «οιονεί» εργοδοτικής εισφοράς-του αγγελιοσήμου και να σταματήσουν να πληρώνουν ακόμη και τις εισφορές του 3% για τους εργαζόμενους τους.
Ακόμη και τώρα χωρίς ίχνος τσίπας εμφανίζονται ως «σωτήρες» και χωρίς ούτε ένα σχόλιο συμπάθειας για τους απελπισμένους δημοσιογράφους απεργούς πείνας.
Οι συνάδελφοι μας έξω από την ΕΣΗΕΑ επέλεξαν μια προσωπική-ατομική μάχη ως ύστατο μέσο πίεσης για τη σωτηρία του ταμείου των ΜΜΕ.
Η Πρωτοβουλία για την Ανατροπή δηλώνει τη συμπαράστασή της στους απεργούς πείνας, τους καλεί να ενώσουν κι αυτοί τη φωνή τους στον αναγκαίο αγώνα όλου του κλάδου για να: 
• Σταματήσει εδώ και τώρα κάθε διαπραγμάτευση με τους αυτουργούς της καταστροφής του Οργανισμού υγείας και επικούρησης του κλάδου.
• Να εφαρμοστούν οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ για δυναμική αντίδραση με απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας.
• Να γίνει έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΣΗΕΑ και να ενημερωθούν οι πολίτες για το έγκλημα κυβέρνησης και εργοδοτών που αφήνουν ανασφάλιστους χιλιάδες εργαζόμενους στα ΜΜΕ.
• Να βρεθούμε στο πλευρό όλων των εργαζομένων, που βιώνουν τον ακρωτηριασμό των ασφαλιστικών και εργασιακών τους δικαιωμάτων, αλλά και της κοινωνίας που διψά για ακηδεμόνευτη και αντικειμενική ενημέρωση.


Πηγή: greekmme.blogspot.com
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Media"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Media"
ARTICLES
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
· The borderline narcissistic person
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
5.5 °C 54%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies