Η Microsoft εξαγοράζει το Skype προς 8,5 δισεκατομμύρια δολάρια
Ημερομηνία:
10/5/2011, 15:34 - Εμφανίσεις: 333
Μετά την Îντονη φημολογία των τελευταίων ημεÏών, η εξÎλιξη ανακοινώθηκε επίσημα. Η Microsoft εξαγόÏασε τη δημοφιλή υπηÏεσία διαδικτυακών τηλεφωνικών κλήσεων Skype, Îναντι του Ï€Î¿ÏƒÎ¿Ï Ï„Ï‰Î½ 8,5 δισεκατομμυÏίων δολαÏίων.
Î Ïόκειται για τη μεγαλÏτεÏη εξαγοÏά που Îχει κάνει η Microsoft στην ιστοÏία της και πολλοί τη χαÏακτηÏίζουν Îνα επιχειÏηματικό Ïίσκο, καθώς παÏά τα αυξανόμενα κÎÏδη του, το Skype συνολικά παÏαμÎνει ζημιογόνο. Είναι χαÏακτηÏιστικό ότι μόλις το 5% των χÏηστών Îχουν εγγÏαφεί στην επί πληÏωμή Îκδοσή του μÎσω αγοÏάς μονάδων, ενώ όλοι οι υπόλοιποι χÏησιμοποιοÏν τη δωÏεάν Îκδοσή του.
Μετά την εξαγοÏά αυτή, το Skype θα υπάÏχει Ï€ÏοεγκατεστημÎνο στα Windows για ηλεκτÏονικοÏÏ‚ υπολογιστÎÏ‚ και κινητά τηλÎφωνα, ακόμα και στις παιχνιδοκονσόλες της Microsoft.
|
|
|