Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Τοπικά νέφη
7 °C 58%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Media
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΤΟΥ MEGA
Ημερομηνία: 30/10/2018, 20:14 - Εμφανίσεις: 153

Τα δεδομένα από τη διακοπή μετάδοσης του Mega εξετάζουν οι υπεύθυνοι όλων των τηλεοπτικών σταθμών. Πάντως, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι πρώτες (εσωτερικές) αναλύσεις δείχνουν πως το μεγαλύτερο μέρος του κοινού πήγε στον  Alpha που είχε Ελληνικό πρόγραμμα και ένα μικρότερο στο ΣΚΑΪ. Δεν δείχνουν να κέρδισαν θεατές Star, ΑΝΤ1, ΕΡΤ. Μπορεί να είναι νωρίς. Αλλά όλοι ψάχνονται.
Από την άλλη όπως αναφέρει η μέτρηση της ÎµÏ„αιρίας Nielsen Î³Î¹Î± το ημίωρο από 01.30 Î­Ï‰Ï‚ 01.59 που έκλεισε το Μεγά-λο κανάλι, το 17,5% Ï„ου τηλεοπτικού κοινού -στο Î³ÎµÎ½Î¹ÎºÏŒ σύνολο- ξενύχτησε βλέποντας επεισόδια χωρίς διακοπή των Â«Î‘παράδεκτων», που προβάλλονταν από τις 11 το βράδυ Î¼Î­Ï‡ÏÎ¹ 2.11 τη νύχτα. Το ποσοστό αυτό ανέβηκε στα Â«Î´Ï…ναμικά κοινά» ÏƒÏ„ο 22,5%.

Την άποψη της Κυβέρνησης για το μαύρο στο MEGA επεσήμανε ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Î›ÎµÏ…τέρης Κρέτσος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας. Î•ίπε ότι «το 2012 το κανάλι, σε μία πολύ δύσκολη εποχή για επιχειρήσεις, μισθωτούς, συνταξιούχους, πήρε ομολογιακό κοινοπρακτικό δάνειο ύψους 98 εκατ. ευρώ. Τα 88 εκατ. ευρώ αφορούσαν παλαιότερα δάνεια και τα υπόλοιπα 10 εκατ. ευρώ ήταν για κεφάλαιο κίνησης. Παρόλα αυτά, συνέχισε, σε πορεία με αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές των μετόχων του, που φάνηκε και στην Εξεταστική για τα δάνεια των κομμάτων στην Βουλή. Οι ίδιοι οι μέτοχοι του Mega είχαν ομολογήσει θέματα διοίκησης, κακοδιαχείρισης τόνισε ο Λ. Κρέτσος συμπληρώνοντας πως το «MEGA είναι ίσως το τελευταίο επεισόδιο σε μία μακρά λίστα κακοδιαχείρισης στα ελληνικά ΜΜΕ» θυμίζοντας την Ελευθεροτυπία, την Απογευματινή, την ΙΜΑΚΟ, τον όμιλο Λυμπέρη, τον Πήγασο, το Κέρδος, το Alter και τον ΔΟΛ.
Σχετικά με την προσπάθεια συμψηφισμού της λήξης αναμετάδοσης του MEGA και του «μαύρου» στην ΕΡΤ, ο υφυπουργός ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για «μαύρη προπαγάνδα», καθώς στην μία περίπτωση η κυβέρνηση έστειλε εν μία νυκτί στην απόλυση χιλιάδες εργαζόμενους, ενώ στην άλλη πρόκειται για το αποτέλεσμα των πρακτικών των μετόχων του καναλιού.


Πηγή: greekmme.blogspot.com
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Media"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Media"
ARTICLES
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
· The borderline narcissistic person
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Τοπικά νέφη
7 °C 58%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies