
“Θα πάÏουμε Ïομπότ. Σιγά μην κάτσουμε να πληÏώνουμε εισφοÏÎÏ‚â€. Με αυτό το σχεδιασμό κινείται ο κλάδος, να αντικαταστήσει όσο είναι δυνατόν τους ανθÏώπους με υπολογιστÎÏ‚ και εξελιγμÎνα μηχανήματα.
**Κανείς δεν γνωÏίζει αν η υπόσχεση μποÏεί να τηÏηθεί. Αλλά, Ï€Ïος το παÏόν, βλÎπουμε το νÎο κÏμα απολÏσεων.
**Η τηλεόÏαση χάνει τους τεχνικοÏÏ‚ της και δεν υπάÏχει οÏτε Îνας δημοσιογÏάφος να κάνει μια εÏώτηση γιατί συμβαίνει αυτό.
**Στο παÏελθόν δίνονταν και βÏαβεία για Ï„Îτοιες εÏωτήσεις.
**Μετατάξεις στην ΕΡΤ. Τουλάχιστον 80 εÏγαζόμενοι Îχουν αποχωÏήσει από την εταιÏεία για άλλον φοÏÎα του δημοσίου και Îπεται συνÎχεια, διότι επικÏατεί απογοήτευση από όλους και από όλα.
**Στις παÏαγωγÎÏ‚ ελληνικών σειÏών κάτι πάει να γίνει τη νÎα σεζόν από την ΕΡΤ. ΥπάÏχει μια Ï€Ïοοπτική.
Το διαφοÏετικό στοιχείο σε σχÎση με τις νÎες εκπομπÎÏ‚ που (ελάχιστοι) παÏακολουθήσαμε φÎτος, είναι πως στις ελληνικÎÏ‚ σειÏÎÏ‚ μυθοπλασίες του χώÏου, είναι οι επαγγελματίες της παÏαγωγής.
**Αλλιώς, πας στην εταιÏεία των αθλητικών μεταδόσεων να σου γυÏίσει τηλεπαιχνίδι και μετά αναÏωτιÎσαι για το αποτÎλεσμα.
**Η ΕΡΤ πάντως είναι ψηλότεÏα από το Mega τις τελευταίες ημÎÏες, ενώ το Open Îχει φÏγει μακÏιά. Ο Χ. Παναγιωτόπουλος, ξÎÏει καλÏτεÏα, ως φαίνεται το παιχνίδι της τηλεθÎασης, ενώ στο Mega κάποια στιγμή θα τελειώσει η πεÏίοδος των πειÏαμάτων…Aπο τις ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ
Πηγή: greekmme.blogspot.com