Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Τοπικά νέφη
4 °C 61%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Επιστήμη - Υγεία
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Τετραψήφιο τηλέφωνο για απορίες για το ΕΣΥ ως τον Ιούλιο
Ημερομηνία: 21/5/2025, 20:12 - Εμφανίσεις: 205



Μια τετραψήφια τηλεφωνική γραμμή θα τεθεί σε λειτουργία στα μέσα Ιουλίου, για να λύνει τις απορίες των ασθενών για το ΕΣΥ, τα νοσοκομεία και την περίθαλψή τους.

Η τηλεφωνική γραμμή 1566 θα ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου.

Την ανακοίνωση έκανε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έπειτα από την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο υπουργείο Υγείας, λέγοντας χαρακτηριστικά «μέρα με τη μέρα κερδίζουμε το μεγάλο στοίχημα της Υγείας».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); 2,5 εκατ.

Έλληνες έκαναν εξετάσεις στο πλαίσιο των προγραμμάτων προσυμτωματικού ελέγχου Από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο υπουργείο Υγείας Λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα τον Πρωθυπουργό, υποδέχθηκαν στην είσοδο του υπουργείου Υγείας ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης και η αναπληρώτρια υπουργός Ειρήνη Αγαπηδάκη, ενώ στη σύσκεψη που ακολούθησε μετείχαν ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος και οι υφυπουργοί Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους και Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Επρόκειτο για μια σύσκεψη που είχε αναβληθεί πολλαπλές φορές καθώς είχε προγραμματιστεί για τα τέλη Μαρτίου, και σήμερα, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον τομέα υγείας, από την πρωτοβάθμια περίθαλψη και τα προγράμματα προσυμπτωματικού ελέγχου, μέχρι τις εφημερίες των νοσοκομείων και τις αλλαγές στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών, το «βραχιολάκι» για την ιχνηλάτηση των ασθενών, την ψηφιακή υγεία κλπ.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); });googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Αναφερόμενος στα προγράμματα προσυμπτωματικού ελέγχου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε ότι 2,5 εκατ.

Έλληνες έκαναν εξετάσεις στο πλαίσιο αυτών και πολλοί από αυτούς ανακάλυψαν κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο πλέον είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν.

Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης στη σημαντική προσπάθεια που γίνεται για τον εξορθολογισμό και έλεγχο των δαπανών, υπογραμμίζοντας ότι το κέρδος που θα προκύψει, θα επιστρέψει στους πολίτες.

Στην επίτευξη του στόχου της διαχείρισης του...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Επιστήμη - Υγεία"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Επιστήμη - Υγεία"
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Τοπικά νέφη
4 °C 61%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies