Νέα Χαλκηδόνα: «Είχαν χωρίσει και αυτός επέμενε» - Στο μικροσκόπιο ο πρώην σύντροφος της 48χρονης Ημερομηνία:
Σήμερα 24/5/2025, 17:16 - Εμφανίσεις: 8
Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος 48χρονης γυναίκας στη Νέα Χαλκηδόνα, ο οποίος αποδίδεται πιθανώς σε στραγγαλισμό.
Την αστυνομία ειδοποίησε ο 20χρονος γιος της, ο οποίος βρήκε το σώμα της γυναίκας εντός του σπιτιού που διέμενε.
Περισσότερες πληροφορίες έδωσε η σπιτονοικοκυρά της γυναίκας Η σπιτονοικοκυρά της 48χρονης μίλησε στο MEGA, για όταν η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή.googletag.cmd.push(function() { googletag.display(\"300x250_m1\"); }); «Χθες το απόγευμα την βρήκε ο γιος της και ανέβηκε σε μένα και μου δήλωσε ‘η μαμά μου αυτοκτόνησε’.
Του λέω ‘τι λες παιδάκι μου; Αφού την Πέμπτη το μεσημέρι συναντηθήκαμε και μιλάγαμε, κάθε μέρα μιλάγαμε’», δήλωσε η γυναίκα.
Εν συνεχεία περιέγραψε τι ακολούθησε, λέγοντας ότι «κατέβηκα κάτω και βλέπω ένα σπίτι ανάστα ο Κύριος και βλέπω το κορίτσι ξαπλωμένο στο κρεβάτι, σκεπασμένο.
Κατεβάζω το σεντόνι, ήταν μελανιασμένη, με μαύρα χείλια και ένα χτύπημα.
Όλα έγιναν την νύχτα».
Αναφερόμενη σε ένα άλλο άτομο, τόνισε ότι «είχαν χωρίσει και αυτός επέμενε, αυτή δεν τον ήθελε.
Εκείνος ερχόταν με το μηχανάκι κάτω από το σπίτι και τον έβρισκε εδώ έξω».googletag.cmd.push(function() { googletag.display(\"300x250_m2\"); }); Οι έρευνες των Αρχών στη Νέα Χαλκηδόνα Όπως δήλωσε η δημοσιογράφος του MEGA Ναταλία Διονυσιώτη, ο άντρας για τον οποίο μίλησε και η σπιτονοικοκυρά πήγαινε συνέχεια στο σπίτι του θύματος και την πίεζε να τα ξαναβρούν.
Οι Αρχές ψάχνουν τον εν λόγω άντρα.
Στην εκπομπή μίλησε και ο Αρουάν Μπάκρι, Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Συρίας Ελλάδος και διεθνολόγος.
«Από χθες που έγινε, κάπως προσπάθησα να μάθω για εκείνη.
Έχω κάποιες πληροφορίες που δείχνουν πως είναι από κάποια μειονοτική ομάδα της Συρίας», τόνισε ο κ.