Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
16.7 °C 67%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ζάκυνθος: Την περιμέναμε να γυρίσει και της ορμήξαμε - Τι κατέθεσε ο 50χρονος για τη δολοφονία της συμβολαιογράφου
Ημερομηνία: 27/5/2025, 17:08 - Εμφανίσεις: 12



Πατέρας, γιος και θείος κρύβονται πίσω από τη δολοφονία της συμβολαιογράφου που βρέθηκε νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος, τον περασμένο Φεβρουάριο στα σκαλοπάτια του σπιτιού της στη Ζάκυνθο.

Τρεις μήνες μετά τη δολοφονία της συμβολαιογράφου στη Ζάκυνθο, οι Αρχές κατάφεραν να εξιχνιάσουν την ιστορία.

Το βράδυ της Δευτέρας τρεις άνδρες, αλβανικής καταγωγής, προσήχθησαν ως ύποπτοι για το άγριο έγκλημα.

Η αστυνομία ξεκίνησε να σκιαγραφεί τα προφίλ των υπόπτων από τις πρώτες εβδομάδες της δολοφονίας μέσα από τις κάμερες ασφαλείας όπου εντόπισαν το αυτοκίνητό τους.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Επί τρεις μήνες, οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών που είχαν πάει στο νησί, συγκέντρωναν στοιχεία για να οδηγηθούν τελικά στα ίχνη των τριών ανδρών με καταγωγή από την Αλβανία, τους οποίους τελικά συνέλαβαν.

Η κόρη της 69χρονης, μιλώντας αποκλειστικά MEGA, εξεδήλωσε την ευγνωμοσύνη της στις Αρχές που βρήκαν τους δολοφόνους της μητέρας της.

«Επιθυμώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή μου προς τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικότερα αναφέρομαι στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για την επίμονη και άρτια επαγγελματική τους προσπάθεια, που οδήγησε στη διαλεύκανση της υπόθεσης και στη σύλληψη των δραστών».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Ομολόγησε ο θείος «Κλειδί» για την εξιχνίαση του εγκλήματος ήταν ο θείος, ο οποίος ζει στην Νεμέα.

Όταν οι αστυνομικοί τον ανέκριναν, έχοντας στα χέρια τους το υλικό από κάμερες ασφαλείας, στίγμα και συνομιλίες από κινητά, εκείνος «έσπασε» και ομολόγησε τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της 19ης Φεβρουαρίου.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Όπως δήλωσε ο 50χρονος δράστης στους αστυνομικούς, στην Ζάκυνθο έφτασε μία ημέρα πριν, έχοντας ήδη συνεννοηθεί με τον 54χρονο οικοδόμο για τη ληστεία.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες το συζητούσαν απ’ όταν και οι δύο δούλευαν σε οικοδομές στο νησ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
16.7 °C 67%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies