Καλλιθέα: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» στην 7χρονη Αγγελίνα από τους συμμαθητές της Ημερομηνία:
29/5/2025, 11:44 - Εμφανίσεις: 15
Με έναν συγκλονιστικό τρόπο επέλεξαν να εκφράσουν τη βαθιά θλίψη τους οι συμμαθητές της 7χρονης Αγγελίνας που έχασε τη ζωή της περνώντας μέσα από τζαμαρία διαμερίσματος στην Καλλιθέα.
Έτσι, για το τελευταίο «αντίο» σχημάτισαν με τις σχολικές τους τσάντες το όνομά της στο γήπεδο του μπάσκετ στο 23ο Δημοτικό Σχολείο όπου φοιτούσε το μικρό αγγελούδι.
Επιπροσθέτως για να της δείξουν πόσο την αγαπούν, τα μικρά παιδιά αφού έφτιαξαν ζωγραφιές και έγραψαν μηνύματα, τα κόλλησαν στα τζάμια των σχολικών τάξεων.
«Σε αγαπάμε, ποτέ δεν σε ξεχνάμε» γράφει σε πολλά από αυτά.
Οι σχετικές φωτογραφίες αναρτήθηκαν στη σελίδα του σχολείου στο Facebook με το εξής μήνυμα: «Με βαθιά θλίψη και ανείπωτο πόνο αποχαιρετούμε την αγαπημένη μας Αγγελίνα, το 7χρονο αγγελούδι που τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας.
Η Αγγελίνα θα ζει για πάντα στις καρδιές μας, ως μια φωτεινή ψυχή που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στις ζωές όλων μας».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Να υπενθυμιστεί ότι η η εξόδιος ακολουθεί της ανήλικης θα τελεστεί αύριο, Παρασκευή, στις 12:30 στο Κοιμητήριο Καλλιθέας.
«Η Αγγελίνα θα ζει για πάντα στις καρδιές μας ως μια φωτεινή ψυχή που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στις ζωές όλων μας» googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Καλλιθέα: Ένα δυστύχημα που δεν το χωράει ανθρώπου νους Τα τελευταία λόγια της 7χρονης Αγγελίνας, η οποία σε λίγες ημέρες θα είχε τα γενέθλιά της, είναι γροθιά στο στομάχι. Παρά τον σοβαρό τραυματισμό της, αιμόφυρτη φέρεται να ψιθύριζε στη θεία της «δεν θα παίξω ξανά αυτό το παιχνίδι»… Η 37χρονη είχε συλληφθεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη, ενώ ο αρμόδιος εισαγγελέας έστειλε διαταγή για τη διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης.
Το φρικτό δυστύχημα κατεγράφη περίπου στις 15:30 το μεσημέρι της Δευτέρας με τη γειτονιά να αναστατώνεται από τις φωνές μιας γυναίκας.
Γείτονες έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει και αντίκρυσαν στο διαμέρισμα ...