Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
24.8 °C 41%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Σκοπός της μήνυσης εναντίον του Δ. Γιαννακόπουλου να μην βρεθεί στη συνάντηση με τον υπουργό»
Ημερομηνία: 4/6/2025, 13:32 - Εμφανίσεις: 25



Ο Παναθηναϊκός θέλησε μέσω θέσης του να ξεκαθαρίσει κάποια γεγονότα τόσο αναφορικά με την μήνυση που κατέθεσε η κόρη του ιδιοκτήτη της ομάδας, Δέσποινα, αλλά κι εκείνη που κατέθεσε εναντίον του κ.

Γιαννακόπουλου ο κ.

Σκινδήλιας και τον σκοπό που είχε αυτή.

Να υπενθυμιστεί ότι ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού συνελήφθη εξαιτίας της μήνυσης που είχε κατατεθεί σε βάρος του από την Δέσποινα Γιαννακοπούλου και στην συνέχεια αφέθη ελεύθερος, υποβάλοντας κατόπιν μήνυση εναντίον του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός –για τον οποίο εκκρεμεί πλέον αυτόφωρο– αλλά και της κόρης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Δέσποινας.

Αναλυτικά η θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας,googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); 1.

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου κατέθεσε μήνυση κατά των νόμιμων εκπροσώπων της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το εμετικό βίντεο που ανέβηκε στον επίσημο ιστότοπό τους με το χυδαίο σύνθημα που προκαλεί βία εναντίον της.

Η μηνυση δεν ήταν προσωπικά εναντίον του κ.

Σκινδήλια, αλλά η αστυνομία τον συνέλαβε ως έναν εκπρόσωπο της ΚΑΕ Ολυμπιακός καθώς οι υπόλοιποι δεν έκαναν την εμφάνισή τους.

Τέλος, ουδείς γνώριζε πως ο κ.

Σκινδήλιας είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, καθώς την Κυριακή έδωσε το παρών στο ΣΕΦ για τον δεύτερο τελικό και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα δραστήριος.

Να του ευχηθούμε περαστικά.

 2.

Ο κ.

Σκινδήλιας εκτός του ότι κατέθεσε μήνυση για ψευδή καταμήνυση ώστε να στείλει στο αυτόφωρο ένα παιδί του οποίου η προσωπικότητα εθίγη από τα χυδαία και απειλητικά συνθήματα που ακούγονταν στο εμετικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κατέθεσε μήνυση και στον κ.

Δημήτρη Γιαννακόπουλο για ηθική αυτουργία.

Προφανώς, προέβη σε αυτήν την κίνηση, έχοντας πάρει τις απαραίτητες νομικές συμβουλές, με σκοπό να αποτρέψει την παρουσία του κ.

Γιαννακόπουλου στη σημερινή συνάντηση με τον Υπουργό»....

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Αθλητικά"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
24.8 °C 41%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies