Στο επίκεντρο σκανδάλου ο Μάρκο Λιβάγια Ημερομηνία:
Σήμερα 5/7/2025, 10:12 - Εμφανίσεις: 14
Ένα απρόσμενο συμβάν ήρθε να ταράξει την ηρεμία του καλοκαιριού για τον Μάρκο Λιβάγια, τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ που εδώ και χρόνια φορά τη φανέλα της Χάιντουκ Σπλιτ.
Όλα είχαν αρχίσει όταν μια φαινομενικά ήρεμη βόλτα σε παραθαλάσσια περιοχή της Σλοβενίας εξελίχθηκε σε επεισόδιο, το οποίο πλέον ερευνά επίσημα η αστυνομία της χώρας.
Όπως προκύπτει από την επίσημη ανακοίνωση των αρχών, κατεγράφη ένταση ανάμεσα σε άτομα που παρευρίσκονταν στον πεζόδρομο και σε ιδιωτικούς φρουρούς ασφαλείας.
Από το συμβάν τραυματίστηκαν ένας από τους φρουρούς και ακόμα ένα άτομο, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνα για διατάραξη της δημόσιας τάξης και έχει θέσει υπό διερεύνηση την εμπλοκή δύο προσώπων.
Ως τώρα, οι αρχές δεν έχουν αποκαλύψει επίσημα ποιοι είναι οι εμπλεκόμενοι, όμως σλοβενικά μέσα φωτογραφίζουν τον Λιβάγια ως έναν από τους παρόντες – γεγονός που προκάλεσε έντονη φημολογία και αντιδράσεις.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Η Χάιντουκ, από την πλευρά της, επέλεξε να τοποθετηθεί με γραπτή ανακοίνωση, στην οποία αρνείται κάθε εμπλοκή των παικτών της: «Απορρίπτουμε αδιαπραγμάτευτα τους ισχυρισμούς ότι οι παίκτες μας πήραν μέρος σε συμπλοκή ή προκάλεσαν τραυματισμό οποιονδήποτε.
Τρεις φρουροί απευθύνθηκαν στην ομάδα με ιδιαίτερα επιθετικό και αντιεπαγγελματικό τρόπο, εξαιτίας της μουσικής που έπαιζε από φορητό ηχείο – ο οποίος, μάλιστα, σταμάτησε αμέσως μόλις έγινε η πρώτη παρατήρηση.
Παρ’ όλα αυτά, η ένταση συνεχίστηκε από την πλευρά των φρουρών και ξέσπασε λεκτική αντιπαράθεση, που κράτησε λιγότερο από ένα λεπτό και έλαβε τέλος χωρίς περαιτέρω επεισόδια.» Παρότι η ομάδα κρατά αποστάσεις και υπερασπίζεται τους ποδοσφαιριστές της, η υπόθεση δεν έχει ακόμα τελειώσει.
Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν να συλλέγουν μαρτυρίες και αποδείξεις, ενώ οι φήμες δίνουν και παίρνουν για το τι πραγματικά συνέβη.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Ο Μάρκο Λιβάγια, που έχει αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στην Ελλάδα από τη θητεία του στην ΑΕΚ, φαίνεται να είναι και πάλι...