Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
30.9 °C 23%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ειρήνη Μουρτζούκου: Πότε κατάλαβε ότι πλέον πρέπει να ομολογήσει τις δολοφονίες των βρεφών
Ημερομηνία: Σήμερα 15/7/2025, 09:48 - Εμφανίσεις: 13



Σκληρές αιχμές κατά της Ειρήνης Μουρτζούκου, άφησε ο δικηγόρος της μητέρας του Παναγιωτάκη, ενώ αποκάλυψε τι του έλεγε στα τηλεφωνήματά τους.

Την ίδια ώρα ο αντιπρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αττικής, Νίκος Ρήγας, μιλώντας για την ιστορία, αναφέρθηκε στη στιγμή που η Ειρήνη Μουρτζούκου πιέστηκε και οδηγήθηκε στην ομολογία.

Τι δήλωσε για την Ειρήνη Μουρτζούκου ο δικηγόρος της Πόπης Ο ίδιος, έχοντας συνομιλήσει πολλές φορές με την 25χρονη, τόνισε: «Η Ειρήνη παρουσιαζόταν από την αρχή ως μάρτυρας.

Μας τηλεφωνούσε καθημερινά και μας έδινε στοιχεία για τους 5 θανάτους.

Όμως κάθε μέρα άλλαζε εκδοχή: μια μέρα έλεγε το άσπρο, την άλλη το μαύρο».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Αναφερόμενος στην απουσία αναφοράς στον Παναγιώτη στην αρχική ομολογία της Μουρτζούκου, σχολίασε αρχικά ότι του κάνει εντύπωση ποιυ δεν μίλησε για τον Παναγιωτάκη.

«Πιστεύω ότι θα το κάνει.

Είναι τόσο μεγάλο το πάθος – ή εμμονή – για την εντολέα μου, που δεν την εμπλέκει άμεσα», δήλωσε ενώ χαρακτήρισε τις αιχμές της κατηγορούμενης για τη μητέρα του Παναγιώτη ως μπλόφα.

«Αν υπάρχουν στοιχεία, να τα φέρουν.

Καμία αρχή δεν μας έχει δώσει πρόσβαση σε δικογραφία.

Περιμένουμε το πόρισμα της τριμελούς επιτροπής.

Δεν υπάρχει τίποτα που να ενοχοποιεί την εντολέα μου», ανέφερε επί του θέματος.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η κατηγορούμενη φιλοξενήθηκε στο σπίτι της πελάτισσάς του, υποστηρίζοντας πως έχουν γίνει ήδη νομικές ενέργειες για αυτό και ότι οι εισαγγελικές αρχές ήταν πλήρως ενημερωμένες.

Πότε κατάλαβε η Ειρήνη Μουρτζούκου ότι πρέπει να ομολογήσει Ο εκπρόσωπος των αστυνομικών, σχολιάζοντας την ιστορία, τόνισε πως η ομολογία της Μουρτζούκου ήρθε όταν άλλαξε η ψυχολογική της θέση απέναντι στη Δικαιοσύνη: «Όσο καταθέτει κάποιος ως μάρτυρας, δεν έχει την ίδια ψυχολογική πίεση.

Όταν καταθέτει ως ύποπτος τέλεσης εγκλήματος, είναι διαφορετικά.

Η Ελληνική Αστυνομία έκανε σωστά τη δουλειά της και συ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
30.9 °C 23%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies