Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
26.7 °C 30%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Η Μυρτώ της Πάρου γιόρτασε τα 28α γενέθλιά της - Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας της
Ημερομηνία: 16/7/2025, 19:56 - Εμφανίσεις: 8



Η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, η Μυρτώ της Πάρου, που η ιστορία της συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν από 13 χρόνια όταν έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης και βιασμού.

Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για το κορίτσι με τη σπουδαία δύναμη ψυχής και το κουράγιο παρά τα σοβαρά υγειονομικά προβλήματα και την αναπηρία που της προκάλεσε ο εφιάλτης που βίωσε.

Με μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσιου, εύχεται δημοσίως στην κόρη της για τα 28α γενέθλιά της και τα λόγια καρδιάς που της αφιερώνει συγκλονίζουν.

«Χρόνια πολλά Μυρτω μου! Σήμερα κλείνεις τα 28 σου χρόνια! Σαν σήμερα ήρθες στον κόσμο και ήταν η μια απ τις δύο πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου.

Μπορεί να μην ζεις την ζωή σου όπως την είχα φανταστεί, όπως καθε γονιός θέλει να δει το παιδί του, αλλα για μένα η κάθε μέρα ειναι γεματη με το φωτεινό σου χαμόγελο, την καλόκαρδη ψυχή σου, και το γεμάτο αγάπη βλέμμα σου.Νιωθω πως ο Θεός σε βοηθά σε αυτό το δύσκολο δρομο που διανύεις, το γεμάτο πόνο ψυχής, και ειλικρινά δεν ξέρω πως θα ήμουν εγώ στην θέση σου, αν δεν μπορούσα να μιλήσω, να περπατήσω, να χαρώ την ζωή και τα χρόνια της νιότης , αναλογιζόμενη πως γεννήθηκα και πως με εκανε ένα τέρας που δεν γνώριζα που δεν πειραξα.

Ετσι από την μια στιγμή στην άλλη.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Με τα χρόνια να περνούν έχει ξεθωριάσει στην μνήμη μου η εικόνα σου πριν, ισως γιατί πέρασαν 13 χρόνια, ίσως γιατί η άμυνα της ψυχής δεν θέλει να θυμάται, δεν θέλει να δακρύζει να πονά και γι αυτό καλυπτει το πριν με ένα πέπλο ξεθωριάσματος.

Χρόνια πολλά χαμογελαστό μου κορίτσι που κάθε μέρα μου δίνεις δύναμη και κουράγιο να προχωρήσω, να αγωνιστώ για εσένα.

Χρόνια πολλά γλυκό μου πλάσμα που σκορπάς απλόχερα τόση αγάπη σε κάθε άνθρωπο που σου μιλάει δίνοντας μέσα από τη καρδιά σου πολλά φιλιά.

Δεν ξέρω πως είναι οι άγγελοι αλλά για εμένα κάπως έτσι θα μοιάζουν, κάπως έτσι θα συμπεριφέρονται.

Σ αγαπώ τόσο πολύ!!!».

Η ανάρτηση της μητέρας της Μυρτώ της Πάρου στο Facebook...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
26.7 °C 30%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies