Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
24.9 °C 65%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Κρήτη: Έκοψαν κλήση για κράνος σε οδηγό αυτοκινήτου - Τι απαντά η Τροχαία
Ημερομηνία: Σήμερα 18/7/2025, 16:24 - Εμφανίσεις: 13



Κλήση για κράνος έκοψαν άνδρες της Τροχαίας στο Ηράκλειο, στην Κρήτη, σε γυναίκα οδηγό… αυτοκινήτου.

Το απίστευτο συμβάν κατήγγειλε ο σύζυγός της σε τοπικό ραδιόφωνο, που ήταν εκείνος που είδε το λάθος καθώς η γυναίκα του μέσα στον πανικό της δεν το πρόσεξε.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του e-kriti.gr, αστυνομικός της Τροχαίας σταματάτησε την εν λόγω οδηγό την ώρα που εκείνη πήγαινε στο σχολείο όπου εργάζεται και της βεβαίωσε παράβαση.

Πάντως, δεν κατάλαβε τον λόγο για τον οποίον την έγραψε ο αστυνομικός και το μεσημέρι που σχόλασε από την εργασία της πήγε και πλήρωσε την κλήση.

Αργότερα στο σπίτι έδειξε την κλήση στον σύζυγό της, ο οποίος διαπίστωσε ότι η παράβαση που αναγράφονταν στο χαρτί αφορούσε σε μη χρήση κράνους, ενώ η ίδια οδηγούσε αυτοκίνητο.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Η γυναίκα δεν κατάλαβε γιατί την έγραψε ο αστυνομικός και έπειτα από την εργασία της πήγε και πλήρωσε την κλήση Η επίμαχη κλήση της Τροχαίας που πήρε η οδηγός στην Κρήτη Η απάντηση της υπηρεσίας στην ένσταση Όπως υποστηρίζει, απευθύνθηκε στην υπηρεσία κάνοντας γραπτή ένσταση και από εκεί έλαβε την ενημέρωση αρχικά ότι θα λάβει πίσω τα 350 ευρώ που πλήρωσε για το πρόστιμο.

Ακολούθως, όμως, όπως περιγράφει, τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι το χρηματικό ποσό δεν θα μπορούσε να επιστραφεί στον λογαριασμό τους διότι με την υπογραφή που έβαλε η σύζυγός του στο χαρτί είναι σαν αποδέχεται την παράβαση.

Εκείνος επαυξήθηκε, καθώς σκεφτόταν ότι θα μπορούσε να ήταν ορθογραφικό λάθος.

Πάντως, κατά την τελευταία του επίσκεψη στην Αστυνομία χθες, του είπαν ξανά τα ίδια ότι δηλαδή δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Σήμερα, το θέμα έφτασε στην ηγεσία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, σύμφωνα με την οποία το πρόστιμο και η κλήση «είναι άκυρα» καθώς προφανώς πρόκειται για ανθρώπινο λάθος.

Η επιστροφή του χρηματικού ποσού θα γίνει μέσω του διοικητή του Τμήματος Τροχαίας ο οποίος θα διεκπεραιώσει την όλ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
24.9 °C 65%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies