Παλαιό Φάληρο: Η διαδρομή της γυναίκας με το καρότσι το κρίσιμο 5ωρο - Τα κρίσιμα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις Ημερομηνία:
1/8/2025, 07:00 - Εμφανίσεις: 15
Νέες αποκαλύψεις αναφορικά με το τρίχρονο κοριτσάκι που βρέθηκε νεκρό στο Παλαιό Φάληρο έρχονται στο φως, με τις Αρχές να εστιάζουν στη γυναίκα με το καρότσι και στη διαδρομή της το κρίσιμο 5ωρο.
Οι Αρχές προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη της γυναίκας καθώς στα βίντεο που έχουν στα χέρια τους φαίνονται ύποπτες κινήσεις και προκύπτουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα.
Στη διάθεση του Λιμενικού βρίσκονται και δύο βίντεο-ντοκουμέντα.
Στο πρώτο, η γυναίκα εντοπίζεται να κινείται στην περιοχή συνοδευόμενη από τα τρία παιδιά.
Στο δεύτερο, που έχει καταγραφεί μεταμεσονύχτιες ώρες, φαίνεται να επιστρέφει στο σημείο και να αφήνει άδειο το καρότσι σε πάρκο κοντά στην παραλία.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Οι Αρχές προσπαθούν μέσα από τα βίντεο να ταυτοποιήσουν και να εντοπίσουν τη γυναίκα που είναι μαζί με το παιδάκι και έχει μαζί της άλλα δύο μεγαλύτερα παιδιά, καθώς θεωρείται ότι θα μπορούσε να αποτελεί το κλειδί για την εξιχνίαση της υπόθεσης – μυστήριο.
Το παιδάκι στο καρότσι φαίνεται να φορά το ίδιο μακρυμάνικο, ολόσωμο μαγιό με το οποίο βρέθηκε νεκρό το κοριτσάκι στην παραλία Έδεμ, με ένα ροζ παντελονάκι, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με καπέλο και μαντήλι, ενώ έχει βραδιάσει.
Τα άλλα δύο παιδιά, φαίνεται να φορούν κανονικά τα ρούχα τους.
Το MEGA εξέθεσε ένα από τα βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές.
Αποτελεί το πρώτο βίντεο όπου φαίνεται η γυναίκα να ψωνίζει από περίπτερο.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Το βίντεο του MEGA: Τα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Βήμα» και «Νέα» μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA για τις έρευνες γύρω από τον θάνατο της τρίχρονης στην παραλία Έδεμ του Παλαιού Φαλήρου.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Όπως προκύπτει από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι Αρχές θεωρούν πως όταν το παιδί φτάνει στο περίπτερο είναι ήδη νεκρό.