Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Τοπικά νέφη
28.1 °C 33%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Παλαιό Φάληρο: Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του τρίχρονου κοριτσιού
Ημερομηνία: 1/8/2025, 14:04 - Εμφανίσεις: 19



Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την ιστορία του τρίχρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό σε παραλία του Παλαιού Φαλήρου.

Οι Αρχές μετά τη συλλογή οπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας αλλά και μαρτυρίες κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της μυστηριώδους γυναίκας με το καροτσάκι, η οποία κινούνταν μαζί με άλλα δύο παιδιά λίγη ώρα πριν την ανεύρεση της σορού της 3χρονης στην παραλία Εδέμ.

Η μητέρα περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι το παιδί της είχε πολλά υγειονομικά προβλήματα, οτι εκείνη την ημέρα είχε κάνει εμετό και το πήγε στο μπάνιο για να του ρίξει νερό.

Εκεί έπεσε και χτύπησε και θεώρησε ότι λυποθύμησεgoogletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Επί 6 μερόνυχτα οι άνδρες του Λιμενικού μαζί με αστυνομικούς έκαναν «φύλλο και φτερό» τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας σε όλο το μήκος της παραλιακής μέχρι που εντόπισαν τη γυναίκα με το καροτσάκι.

Η γυναίκα, αλγερινής καταγωγής, που ομολόγησε ότι είναι η μητέρα της τρίχρονης, συνελήφθη τις πρωινές ώρες της Παρασκευής την ώρα που έβγαινε από πολυκατοικία στα Πατήσια.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Τι υποστήριξε η γυναίκα Όπως δήλωσε ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος« και των «Νέων» Βασίλης Λαμπρόπουλος, η οικογένεια έμενε τα τελευταία 5 χρόνια στη συγκεκριμένη πολυκατοικία στα Κάτω Πατήσια.

Ο πατέρας έχει κατηγορηθεί τέσσερις φορές για ενδοοικογενειακή βία και η μητέρα μία φορά για εγκατάλειψη ανηλίκου.

Η μητέρα περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι το παιδί της είχε πολλά υγειονομικά προβλήματα, οτι εκείνη την ημέρα είχε κάνει εμετό και το πήγε στο μπάνιο για να του ρίξει νερό.

Εκεί έπεσε και χτύπησε και θεώρησε ότι λυποθύμησε.

Εκείνη φοβήθηκε να το πάει στο νοσοκομείο επειδή δεν διαθέτει τα νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα και απεφάνθη να το πάει στη θάλασσα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Όπως φέρεται να υποστήριξε η ίδια μπήκε με το παιδί μέσα στη θάλασσα και κάποια στιγμή πήγη στα βαθιά, δεν πατούσε και ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Τοπικά νέφη
28.1 °C 33%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies