Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
23.7 °C 41%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Χίος: Άφαντος ο διακινητής που το έσκασε από το πλοίο - Ήταν μέλος των τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων;
Ημερομηνία: Σήμερα 1/9/2025, 20:00 - Εμφανίσεις: 6



Σκηνές που έμοιαζαν με ταινία του Χόλιγουντ εκτυλίχθηκαν στο πλοίο «Αριάδνη» που ξεκίνησε από τον Πειραιά με προορισμό τη Μυτιλήνη, με έναν Τούρκο που κατηγορείται για διακίνηση μεταναστών να βουτά στη θάλασσα.

Οι τέσσερις αστυνομικοί που περιφρουρούσαν τον κρατούμενο νόμιζαν ότι κοιμάται, όμως εκείνος εκμεταλλεύτηκε ένα άνοιγμα μιας πόρτας και όρμησε προς την έξοδο, πέφτοντας στη θάλασσα με τις χειροπέδες στα χέρια.

Αμέσως ενημερώνεται ο καπετάνιος του πλοίου, ενώ το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή σπεύδει στο σημείο για να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Ειδικότερα, για τον εντοπισμό του 32χρονου έλαβαν μέρος δύο σκάφη του Λιμενικού, δύο πολεμικά πλοία της δύναμης ΝΑΤΟ, ένα ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος και ελικόπτερo της Πολεμικής Αεροπορίας.

Όμως οι έρευνες μέχρι τώρα παραμένουν άκαρπες, με τον 32χρονο να αναζητείται.

Τον έβλεπαν από το πλοίο Λίγο έπειτα από την πτώση του άνδρα με τις χειροπέδες στη θάλασσα, βίντεο καταγράφει τις προσπάθειες του Λιμενικού να τον εντοπίσει.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Μέλη του πληρώματος προσπαθούσαν με φωνές να κατευθύνουν τον χειριστή του προβολέα, όμως το φως αδυνατούσε να τον εντοπίσει.

Δεν τον εμπόδισαν οι χειροπέδες Όπως φαίνεται, οι χειροπέδες που φορούσε στα χέρια ο 32χρονος δεν τον εμποδίσαν να κολυμπήσει.

Μάλιστα, όπως δείχνουν πληροφορίες ήταν δεμένος μπροστά και όχι πίσω, κάτι που ενδεχομένως να τον δυσκόλευε.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Τούρκος κρατούμενος περίμενε υπομονετικά να φτάσει κοντά σε στεριά το πλοίο για να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό του.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Η βουτιά του στη θάλασσα έγινε περίπου 1.500 μέτρα από τις ακτές της Χίου, κοντά στις Οινούσσες, με τον καιρό να τον βοηθά, καθώς φυσούσε βορειοανατολικός άνεμος, που θα έκανε ακόμα πιο εύκολη την προσέγγισή του στη στεριά.

Όπως καταγράφουν στελέχη του Λιμενικού, αν ο 32χρονος Τού...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
23.7 °C 41%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies