Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Νεφώσεις
16.9 °C 42%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Καιρός: Αίθριος με μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή - Πού αναμένονται βροχές
Ημερομηνία: Σήμερα 12/10/2025, 08:20 - Εμφανίσεις: 17



Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Κυριακή, με μικρή πτώση της θερμοκρασίας να αναμένεται στα ανατολικά, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.

Μεσοβδόμαδα, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια Αναλυτικότερα, στη δυτική Πελοπόννησο και το νότιο Ιόνιο θα σχηματιστούν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως τα βόρεια τμήματα) και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Στα ηπειρωτικά, θα έχουμε πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι σταδιακά μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ.

Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία στα βόρεια θα φτάσει τους 20°C με 22°C, στην υπόλοιπη χώρα τους 22°C με 24°C και στη νησιωτική χώρα τους 22°C με 24°C και κατά τόπους στη νότια Κρήτη τους 25°C.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Να υπενθυμιστεί ότι σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Κλέαρχο Μαρουσάκη, από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα έχουμε νέα κακοκαιρία όπως δείχνουν τα μακροπρόθεσμα προγνωστικά μοντέλα. Η νέα κακοκαιρία θα φέρει βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη και την Πέμπτη.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι στα ορεινά.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Νεφώσεις
16.9 °C 42%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies