Συγκλονίζει θύμα ενδοοικογενειακής βίας: «Με έκαιγε με τσιγάρο και καυτό σίδερο» Ημερομηνία:
Σήμερα 19/10/2025, 17:52 - Εμφανίσεις: 19
Τις μαρτυρικές στιγμές με ξυλοδαρμούς, καψίματα από σίδερο και τσιγάρα, ακόμα και «παιχνίδια ασφυξίας», περιγράφει μια γυναίκα στο Ηράκλειο Κρήτης από τον 45χρονο σύντροφο της.
Η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας προκαλεί φρίκη με την 55χρονη γυναίκα να φοβάται πως ο πρώην σύντροφός της αφεθεί ελεύθερος θα την εκδικηθεί επειδή βρήκε το θάρρος και τον κατήγγειλε.
Φρίκη προκαλεί νέα υπόθεση έμφυλης βίας με άγρια κακοποίηση στο Ηράκλειο Κρήτης.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Ένας 45χρονος κατηγορείται ότι υπέβαλε την 55χρονη πρώην σύντροφό του σε αποτρόπαια βασανιστήρια.
«Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου.
Τα πρώτα 2,5 – 3 χρόνια ήταν ο καλύτερος του κόσμου, άψογος.
Από κει και μετά ξεκίνησε δειλά δειλά να βγάζει τα σαδιστικά του πάνω μου.
Πήγαινε να μ’ αγκαλιάσει ας πούμε και μου έκοβε την μία καρωτίδα, με αποτέλεσμα να ψιλό ζαλίζομαι.
Μου έλεγε ‘ω, δεν το κατάλαβα’, και μετά πίεζε και τις δύο καρωτίδες και λιποθυμούσα επιτόπου».
Η ίδια καταγγέλλει πως 45χρονος κατέγραφε σε βίντεο τα όσα φριχτά έκανε.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); «Μου δήλωσε ότι στο κινητό του με έχει τραβήξει βίντεο όταν είμαι λιπόθυμη, όταν μου έβαλε το στήθος μου στην μέγγενη και έκανα ένα αιμάτωμα πολύ άσχημο.
Ο άνθρωπος αυτός αυνανιζόταν εκείνη την ώρα, αυνανιζόταν και ερχόταν σε οργασμό με τον πόνο μου.
Στο κινητό του πρέπει να υπάρχουν όχι μόνο από μένα αλλά και από άλλες γυναίκες».googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); «Κινδύνευε η ζωή μου» Η γυναίκα περιγράφει αποκλειστικά στο MEGA και τις «Εξελίξεις Τώρα» με την Αναστασία Γιάμαλη τις μαρτυρικές στιγμές με ξυλοδαρμούς, καψίματα από σίδερο και τσιγάρα, ακόμα και «παιχνίδια ασφυξίας».
«Να με πνίγει, να με χτυπάει στο κεφάλι όσο είμαι λιπόθυμη, να με καίει με τσιγάρα, να με καίει με το σίδερο, το ηλεκτρικό, το ατμοσίδερο εννοώ, να με βάζει πάνω στο καλοριφέρ.
Μία φορά με έριξε από τη σκάλα, έπεσε πάνω μου, με έπιασε από τον λαιμό, ...