Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης


7.2 °C
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Βορίζια: Το μεσημέρι η κηδεία του 39χρονου - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις υπό τον φόβο αντιποίνων
Ημερομηνία: Σήμερα 3/11/2025, 09:32 - Εμφανίσεις: 27



Συγκλονισμένη παραμένει η Κρήτη,  μετά το μακελειό του Σαββάτου στα Βορίζια του Δήμου Φαιστού, όπου σκοτώθηκαν, ο 39χρονος Φανούρης Καργάκης, πατέρας 5 παιδιών και  η 56χρονη νοσοκόμα, Ευαγγελία Φραγκιαδάκη, που όπως αποκάλυψε το in, πέθανε από θανάσιμο τραύμα που προκάλεσε πυροβόλο όπλο και όχι από ανακοπή, όπως αρχικά ειπώθηκε.

Δύο 24ωρα μετά το αιματοκύλισμα, οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν σε πλήρη επιφυλακή, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και των όπλων που χρησιμοποιήθηκαν συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα.

Η Αστυνομία έχει κινητοποιήσει ισχυρές δυνάμεις για να αποτρέψει νέα επεισόδια, καθώς η ένταση παραμένει στα ύψη.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Φρούριο τα Βορίζια Σήμερα στις 14:00 θα τελεστεί η κηδεία του 39χρονου Φανούρη Καργάκη, που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών.

Το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχουν εντοπιστεί τα καλάσνικοφ και ο υπόλοιπος βαρύς οπλισμός που χρησιμοποίησαν οι δράστες στο αιματηρό επεισόδιο είναι ένα στοιχείο που δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού στις Αρχές ασφαλείας.

document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Οι κάτοικοι, συγκλονισμένοι από την άγρια συμπλοκή, αποφεύγουν τις μετακινήσεις και παραμένουν στα σπίτια τους.

Το Σάββατο, οι δράστες πυροβολούσαν αδιακρίτως επί ώρες γαζώνοντας αυτοκίνητα και σπίτια. Μέχρι και όταν έφτασε η Αστυνομία στο χωριό, κάποιοι από αυτούς συνέχισαν την ανταλλαγή πυροβολισμών σε φαράγγι που είναι στην περιοχή.

Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας, Σοφίας Ζαχαράκη, τα σχολεία σε Βορίζια και Ζαρό παραμένουν κλειστά για λόγους ασφαλείας.

Στα Χανιά η κηδεία της 56χρονης Η κηδεία της 56χρονης Ευαγγελίας Φραγκιαδάκη, που έπεσε νεκρή στη διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών, θα γίνει αύριο στις 14:00 στον Αλικιανό Χανίων.

Η σορός της θα μεταφερθεί στην περιοχή δύο ώρες πιο νωρίς, στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Αναζητούνται τρία άτομ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· The borderline narcissistic person
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE


Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies