Πάτρα: Προφυλακιστέος ο 16χρονος για τον βιασμό 12χρονης σε προαύλιο σχολείου Ημερομηνία:
Σήμερα 24/11/2025, 19:04 - Εμφανίσεις: 20
Το δρόμο για τις φυλακές ανηλίκων, λαμβάνει ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης, στην Πάτρα.
Ο ανήλικος πέρασε το κατώφλι των Δικαστηρίων στις 9 το πρωί ώστε να απολογηθεί. Η διαδικασία διήρκεσε ώρες λόγω τεχνικού προβλήματος στο κτήριο.
Η γνωριμία μέσω instagram Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της υπόθεσης, ο φερόμενος ως δράστης και το ανήλικο θύμα είχαν έρθει σε επαφή και είχαν κανονίσει ραντεβού μέσω της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Instagram.
Το σοκαριστικό συμβάν φέρεται να συνέβη στις 16 Νοεμβρίου.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Ο νεαρός, ο οποίος γνώριζε την ανήλικη, τη συνάντησε σε δρόμο της Πάτρας.
Εν συνεχεία, όπως λέει η ίδια, ασκώντας βία, την οδήγησε σε απόμερο σημείο, σε προαύλιο σχολείου, όπου φέρεται να την εξανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η 12χρονη υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία επιβεβαίωσε την καταγγελία της.