Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Νεφώσεις
7.5 °C 67%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Τραμπ: Σε διαμάχη με τον αρχιτέκτονά του για το μέγεθος της αίθουσας χορού στον Λευκό Οίκο - Πόσο θα στοιχίσει;
Ημερομηνία: Σήμερα 27/11/2025, 15:16 - Εμφανίσεις: 15



Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ διαφώνησε με τον αρχιτέκτονα που επέλεξε για να σχεδιάσει μια αίθουσα χορού στον Λευκό Οίκο αναφορικά με το μέγεθος του έργου, γεγονός που αντανακλά μια σύγκρουση μεταξύ των αρχιτεκτονικών κανόνων και της μεγαλοπρεπούς αισθητικής του Τραμπ.

Η επιθυμία του Τραμπ για τα συνολικά τετραγωνικά του έργου βρίσκει αντίθετο τον αρχιτέκτονα Τζέιμς ΜακΚρέρι.

Τι θέλει ο Τραμπ; Ο Αμερικανός πρόεδρος ζητά 90.000 τετραγωνικά πόδια, κάτι που θα μπορούσε να επισκιάσει την έπαυλη των 55.000 τετραγωνικών ποδιών, παραβιάζοντας έναν γενικό αρχιτεκτονικό κανόνα: μην χτίζετε μια προσθήκη που επισκιάζει το κεντρικό κτίριο.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Όπως προκύπτει από την Washighton Post, ένας αξιωματούχος του Λευκού Οίκου παραδέχτηκε ότι οι δύο πλευρές διαφωνούν, αλλά δεν έδωσε εξηγήσεις για το γιατί ούτε επεξήγησε τις εντάσεις, χαρακτηρίζοντας τις συζητήσεις του Τραμπ και του ΜακΚρέρι αναφορικά με την αίθουσα χορού ως «εποικοδομητικό διάλογο».

«Όπως συμβαίνει με κάθε κτίριο, υπάρχει μια συζήτηση μεταξύ του διευθυντή και του αρχιτέκτονα», δήλωσε ο αξιωματούχος, ο οποίος μίλησε στην αμερικανική εφημερίδα υπό τον όρο της ανωνυμίας για να συζητήσει ιδιωτικές συνομιλίες.

«Όλα τα μέρη είναι ενθουσιασμένα που θα υλοποιήσουν το όραμα του προέδρου για το ποια θα είναι η μεγαλύτερη προσθήκη στον Λευκό Οίκο από την εποχή του Οβάλ Γραφείου».

«Κρυφή» η ανακαίνιση Η ανακαίνιση αντιπροσωπεύει μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές στον Λευκό Οίκο στην 233χρονη ιστορία του και δεν έχει ακόμα υποβληθεί σε καμία επίσημη δημόσια αξιολόγηση.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Η κυβέρνηση δεν έχει δώσει δημόσια βασικές λεπτομέρειες αναφορικά με το νέο κτίριο, όπως το προβλεπόμενο ύψος του.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Το κτίριο των 90.000 τετραγωνικών ποδιών αναμένεται επίσης να φιλοξενήσει μια σειρά γραφείων που προηγουμένως παρευρίσκονταν στην Ανατολική Πτέρυγα.

Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
ARTICLES
· There is a huge difference between someone who loves you and someone who loves the way you make them feel
· What to know about milk
· The borderline narcissistic person
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Νεφώσεις
7.5 °C 67%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies