Σαλαμίνα: Δοκιμές στην κάμερα έκανε η 46χρονη πριν τη δολοφονία – Οι ισχυρισμοί της και η ανώνυμη καταγγελία Ημερομηνία:
Σήμερα 1/12/2025, 18:12 - Εμφανίσεις: 5
Την ώρα που οι στενοί συγγενείς της δολοφονημένης γυναίκας περιμένουν απαντήσεις σε μια σειρά από ερωτήματα για το στυγνό έγκλημα, η 46χρονη που προφυλακίστηκε ζητάει να γίνει λεπτομερής ανάλυση στο ηχητικό ντοκουμέντο.
Μέσα από τα λόγια της, αφήνει ανοιχτό πιθανότητα, όχι μόνο κάποιοι να γνώριζαν τα όσα έκανε και να την κάλυπταν, αλλά να είχε και συνεργούς στο δολοφονικό χτύπημα.
Τα υπονοούμενα Κάποια στιγμή μέσα στο ανακριτικό γραφείο ζήτησε να αφήσουν ήσυχα τα παιδιά του συζύγου της, χωρίς να έχει δεχθεί σχετική ερώτηση για εκείνα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Ανακριτής: Στην ομολογία σου στις Αρχές έχεις περιγράψει με λεπτομέρειες τι έχει γίνει, τώρα γιατί λες ότι δεν θυμάσαι; Κατηγορούμενη: Θυμάμαι μέχρι το σημείο που πήγα με το αυτοκίνητό μου και πάρκαρα δίπλα από το σπίτι της πεθεράς μου.
Ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο και το σκεφτόμουν να το κάνω.
Ληστεία ήθελα να κάνω.
Το τι έγινε μετά δεν το θυμάμαι.
Οι αστυνομικοί ήταν σίγουροι ότι το έχω κάνει εγώ, οπότε ό,τι μου έλεγαν το επαναλάμβανα.
Ανακριτής: Μήπως καλύπτεις κάποιον;document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Κατηγορούμενη: Δεν καλύπτω κανέναν, αφήστε τα παιδιά απ’ έξω.
Τα αγαπάω, σαν μάνα τους.
Μόνη μου πρέπει να το έκανα.
Οι αλλαγές στη θέση της κάμερας Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Live News, την ημέρα της δολοφονίας η κάμερα άλλαξε θέση τρεις φορές.
Η πρώτη έγινε 1.09 π.μ., η δεύτερη 1.14 π.μ, και η τρίτη 2.02 π.μ.
Η επαναφορά της κάμερας έγινε την επόμενη ημέρα στις 11 το πρωί.
Η πλευρά της κατηγορούμενης ζητάει να ελεγχθεί ποιος ή ποιοι ήλεγχαν τις κάμερες του σπιτιού και να ταυτοποιήσουν τις φωνές που ακούγονται στο ηχητικό ντοκουμέντο.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Η ανώνυμη καταγγελία Το Live News αποκαλύπτει πως ένας αστυνομικός δήλωσε ότι στις 5 Νοεμβρίου, είχε φτάσει στις Αρχές πληροφορία, για ένα άτομο που βοήθησε την 46χρονη.
«Στην υπηρεσία μας περιήλθε μια πληροφορία σύμφωνα ...