ΗΠΑ: Ο Μπιλ Κλίντον στο Κογκρέσο για τον Έπσταϊν - «Λάθος πρόεδρος» καταθέτει λένε οι Δημοκρατικοί Ημερομηνία:
Σήμερα 27/2/2026, 19:20 - Εμφανίσεις: 20
Μία μέρα μετά τη σύζυγό του Χίλαρι, ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον καταθέτει στην Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής των Αντιπροσώπων για την ιστορία Έπσταϊν.
Η κατάθεση γίνεται κεκλεισμένων των θυρών και ξεκίνησε με την εναρκτήρια δήλωση του Μπιλ Κλιντον προς τους βουλευτές.
Η Επιτροπή Εποπτείας ερευνά την ιστορία του Τζέφρι Έπσταϊν.
Κλίντον: «Θα τον είχα καταδώσει» Στην εναρκτήρια ομιλία του, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα, ο Μπιλ Κλίντον αρνείται ότι γνώριζε οτιδήποτε για τη δράση του Έπσταϊν.
Υποστηρίζει ότι, αν ήξερε, θα τον είχε παραδώσει ο ίδιος στις αρχές.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) «Ως κάποιος που μεγάλωσε σε σπίτι με ενδοοικογενειακή βία, όχι μόνο δεν θα είχα πετάξει με το αεροσκάφος του αν είχα έστω και μια ιδέα για το τι έκανε.
Θα τον είχα καταγγείλει ο ίδιος και θα είχα ηγηθεί της έκκλησης για δικαιοσύνη για τα εγκλήματά του, όχι για συμφωνίες αγάπης», έγραψε στο Χ, στο συνοδευτικό κείμενο.
As someone who grew up in a home with domestic abuse, not only would I not have flown on his plane if I had any inkling of what he was doing—I would have turned him in myself and led the call for justice for his crimes, not sweetheart deals.
pic.twitter.com/0rX8cat5Pu — Bill Clinton (@BillClinton) February 27, 2026document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Ο Μπιλ Κλίντον λέει μεταξύ άλλων: «Δεν είχα ιδέα για τα εγκλήματα που διέπραττε ο Έπσταϊν» και πως «ανεξάρτητα από το πόσες φωτογραφίες μου δείξετε, έχω δύο πράγματα που στο τέλος της ημέρας έχουν μεγαλύτερη σημασία από την ερμηνεία σας για αυτές τις φωτογραφίες 20 χρόνων.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); «Ξέρω τι είδα και, το πιο σημαντικό, τι δεν είδα.
Ξέρω τι έκανα και, το πιο σημαντικό, τι δεν έκανα. Δεν είδα τίποτα και δεν έκανα τίποτα κακό», συμπλήρωσε.
Θέλουν να καταθέσει και ο Τραμπ Οι βουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος έχουν ζητήσει να κ...