Καθυστέρηση στη σέντρα του Μεξικό – Εκουαδόρ λόγω καταιγίδας (vids, pics) Ημερομηνία:
Σήμερα 1/7/2026, 04:12 - Εμφανίσεις: 20
Το Μεξικό φιλοξενεί το Εκουαδόρ στο θρυλικό «Αζτέκα» για τους «32» του Μουντιαλ 2026, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η σέντρα θα καθυστερήσει για τουλάχιστον μία ώρα.
Προς ώρας, η μόνη επίσημη ενημέρωση από το γήπεδο είναι ότι η προκαθορισμένη για τις 4:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας σέντρα του αγώνα, μετατίθεται για τις 5:00, με τους διοργανωτές να τονίζουν ότι το ματς θα ξεκινήσει… καιρού επιτρέποντος, με τις προγνώσεις να κάνουν πάντως λόγο για βροχές στην περιοχή για τις επόμενες τρεις τουλάχιστον ώρες.
Η επίσημη ενημέρωση στο live της FIFA:googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Η βροχή έχει κάνει την εμφάνισή της στην Πόλη του Μεξικού και επειδή προφανώς πρόκειται για μια πολύ έντονη καλοκαιρινή καταιγίδα, με ότι αυτό συνεπάγεται στις περιοχές της Βόρειας Αμερικής με τα αντίστοιχα φαινόμενα, FIFA και διοργανωτές έκριναν ότι δεν είναι ασφαλές να ξεκινήσει το ματς υπό αυτές τις συνθήκες.
The World Cup Round of 32 match between Mexico and Ecuador in Mexico City has been delayed due to thunder storms.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); The match was set to start at 9 PM ET.
pic.twitter.com/M3Ituqc9F1 — Yahoo Sports (@YahooSports) July 1, 2026 🚨🤯 NEW: The Mexico vs.
Ecuador game has been DELAYED due to a THUNDERSTORM.
⛈️ pic.twitter.com/0ADzpLKo42 — All Fútbol MX 🇲🇽 (@AllFutbolMX) July 1, 2026 Σε κάθε περίπτωση, οι ενδεκάδες των δύο ομάδων, όταν το ματς ξεκινήσει, θα είναι οι εξής: Μεξικό (Χαβιέρ Αγκίρε): Ρανχέλ, Σάντσες, Μόντες, Βάσκες, Γκαγιάρδο, Μόρα, Λίρα, Ρόμο, Αλβαράδο, Κινιόνες, Χιμένες.