Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών, αλλά και υγειονομικών αρχών για τις συνθήκες θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 54 χρόνων.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής υπέστη καρδιακή ανακοπή σε ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ελπίς», όμως ήταν ήδη πολύ αργά.
Όπως προκύπτει από όσα έγιναν γνωστά, ο Γιώργος Μαζωνάκης πήγε το μεσημέρι της Τετάρτης στο ιδιωτικό ιατρείο με σκοπό να υποβληθεί σε πλασμαφαίρεση.
Έπαθε έμφραγμα στη διάρκεια της συγκεκριμένης διαδικασίας και για τον λόγο αυτό κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ με σκοπό να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Ελπίς.
«Στις 9/9/2026 και ώρα 16:45 το απόγευμα προσκομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς αυτόματη αναπνοή και χωρίς σφυγμό, ο Γιώργος Μαζωνάκης, γεννηθείς το 1972.
Διενεργήθηκε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση βάσει πρωτοκόλλου, χωρίς επιτυχή έκβαση.
Επίσημη ώρα θανάτου 17:40», αναφέρεται στο ανακοινωθέν του νοσοκομείου.Μετά το τραγικό συμβάν, οι Αρχές κινητοποιήθηκαν με σκοπό να καταγραφούν όλα όσα συνέβησαν πριν και έπειτα από την κατάρρευση του τραγουδιστή.
Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο ιατρικό ιστορικό, στις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η θεραπεία, αλλά και στις ενέργειες που έγιναν αμέσως έπειτα από την εκδήλωση του επεισοδίου.
Στο πλαίσιο της έρευνας εξετάζονται οι καταθέσεις των εμπλεκομένων, τα ιατρικά δεδομένα και τα στοιχεία που μπορούν να φωτίσουν τα τελευταία λεπτά πριν από την ανακοπή.
Τι κατέθεσαν οι δύο γιατροί της «κλινικής» Στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης κατέθεσαν ο γιατρός, στο όνομα του οποίου είναι η κλινική στο Κολωνάκι, και η σύζυγός του, επίσης γιατρός, που βρισκόταν στον χώρο.
Όπως προκύπτει από όσα φέρεται να υποστήριξε ο ίδιος στην κατάθεσή του, ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν ήταν δικός του ασθενής, αλλά της συζύγου του, η οποία είχε αναλάβει τη θεραπεία και την παρακολούθησή του.
Ο γιατρός φέρεται επίσης να αρνήθηκε οποιαδήποτε προσωπική εμπλοκή στο συμβάν, ενώ, σύμφωνα με τον συνήγορό τους, οι δύο γιατροί αρνούνται ότι ...
Πηγή/Περισσότερα: in.gr


































