ΚΑΙΡΟΣ · LIVE15.9°CΣχεδόν αίθριος82% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Οικονομία - Χρηματιστήριο - Επιχειρήσεις
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Skydance: Οι προκλήσεις των 80 δισ. έπειτα από την εξαγορά της Warner Bros. και το νέο στοίχημα

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 44



Λίγες ημέρες μετά το επίσημο κλείσιμο της εξαγοράς της Warner Bros.

Discovery από την Paramount ο co-CEO της Skydance, David Ellison, δήλωσε την Πέμπτη ότι η ενοποιημένη εταιρεία είναι «τοποθετημένη έτσι ώστε να κερδίσει σε κάθε επιμέρους τομέα δραστηριοποίησης στον οποίο λειτουργούμε».

Η Skydance περιλαμβάνει τα κινηματογραφικά στούντιο Paramount και Warner Bros, Το δίκτυο τηλεόρασης ελεύθερης μετάδοσης CBS, ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο συνδρομητικής τηλεόρασης (pay TV) όπου περιλαμβάνεται τα CNN, TNT, MTV και BET, καθώς και τις υπηρεσίες ροής Paramount+ και HBO Max.«Συνδυάζοντας την Paramount και τη Warner Bros, διαθέτουμε τη σπουδαιότερη μηχανή παραγωγής περιεχομένου», δήλωσε στο CNBC ο Ellison, επισημαίνοντας την ύπαρξη επιτυχημένων εμπορικών τίτλων πνευματικής ιδιοκτησίας και ενός ισχυρού αθλητικού χαρτοφυλακίου.

«Αποκτά κανείς αμέσως οικονομίες κλίμακας στο streaming μεταξύ του HBO Max και του Paramount+, με περισσότερους από 200 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως.

Για να μην αναφέρουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε διεθνές επίπεδο και ένα εξαιρετικά κερδοφόρο χαρτοφυλάκιο γραμμικής τηλεόρασης, με βασικό πυλώνα το CBS», συμπλήρωσε.

Ο Ellison και ο συν-διευθύνων σύμβουλος Ynon Kreiz σχεδιάζουν να μοιραστούν τα εκτελεστικά καθήκοντα, με τον Ellison να εστιάζει στο δημιουργικό όραμα, τις τεχνολογικές καινοτομίες και τη μακροπρόθεσμη στρατηγική της εταιρείας, ενώ ο Kreiz θα ηγηθεί της ενοποίησης των δύο εταιρειών και θα χειρίζεται την καθημερινή διοίκηση και τις λειτουργίες.

Τι οραματίζεται η Skydance «Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να οικοδομήσουμε μια παγκόσμια εταιρεία μέσων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας επόμενης γενιάς, η οποία θα τροφοδοτείται από τη δημιουργικότητα και την τεχνολογία», δήλωσε ο Kreiz.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); «Διαθέτουμε τα περιουσιακά στοιχεία που δήλωσε ο David.

Έχουμε την ικανότητα.

Έχουμε τους ανθρώπους.

Και όλα αυτά συμβαίνουν σε μια χρονική συγκυρία όπου ο κλάδος είναι σε σημείο καμπής, όπου γίνεται...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· A narcissistic abuser falls for power, not for you
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 15.9 °C · 82%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies