Το βράδυ της Τρίτης ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωστοποίησε, με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, τον θάνατο του ηθοποιού Αλέξη Σταυράκη.
Στην καλλιτεχνική του πορεία ο Αλέξης Σταυράκης πήρε μέρος σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις. Είχε συνεργαστεί με τον Σπύρο Μπιμπίλα και σε μεταγλωττίσεις, όπως για τον «Βασιλιά των Λιονταριών», την «Ποκαχόντας», τον «Ταρζάν» και τον «Πινόκιο».
Στην ανάρτησή του τον αποχαιρέτησε ως σπουδαίο ηθοποιό, που με σημαντικούς ρόλους στην Επίδαυρο και στο Εθνικό Θέατρο έδωσε λάμψη στο θέατρο. Έγραψε ότι είχε αποσυρθεί αρκετά χρόνια νωρίτερα. Ανέφερε πως στάθηκε τυχερός που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στην ίδια σχολή, τη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου, και σημείωσε ότι τον ευχαριστούν για όσα προσέφερε στην τέχνη.

































