Στις 11:00 σήμερα, 2/11, ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα δώσει κατάθεση στον ανακριτή για το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ.
Μετά από μαρτυρία που κατατέθηκε στη δικογραφία συνδέθηκε με την υπόθεση και το όνομα του «Δράκου». Ο μάρτυρας ανέφερε ότι τον Μάρτιο του 2018 είχε «στηθεί» αγώνας του Άρη με τον Φάρο Λάρισας. Κατά τα όσα κατέθεσε, ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε δεχτεί χρηματισμό 5.000 ευρώ για να αδικήσει τον Άρη και έβγαλε εκδικητικά τον προπονητή Γιαννάκη από τον αγώνα με δύο τεχνικές ποινές.
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κ. Γιαννάκη, Ανδρέας Μητσαινάς, είχε κάνει γνωστό ότι προτίθεται να καταθέσει υπέρ της κατηγορίας.
Δηλώσεις του δικηγόρου του Γιαννάκη
Ο Ανδρέας Μητσαινάς είπε ότι τον ενημέρωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ότι πήγε στον ανακριτή προκειμένου να ενημερωθεί. Ανέφερε πως ο ίδιος θέλει να παρουσιαστεί τη Δευτέρα, να καταθέσει και, αν χρειαστεί, να προχωρήσει και σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας. Από εκεί και πέρα, συμπλήρωσε, θα φανεί από την ανάκριση. Ο Γιαννάκης θα μιλήσει για τα εκδικητικά σφυρίγματα σε βάρος του και, ενδεχομένως, για ό,τι άλλο υπάρχει στη δικογραφία και δεν έχει περιέλθει ακόμη σε γνώση τους. Θα συμβάλει, κατά τον δικηγόρο, ώστε να γίνει γνωστό τι έχει συμβεί, και εναντίον του.

































