Στη δημοσιότητα έρχονται διάλογοι που αποτυπώνουν τον πολυτελή βίο των κατηγορουμένων της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά».
Θέσεις business σε αεροπλάνα, σουίτες που προτιμούν σε γνωστά ξενοδοχεία, ακριβά εστιατόρια και κρουαζιέρες στη Μύκονο είναι μερικές από τις συνήθειές τους, όπως προκύπτουν από συνομιλίες που κατέγραψε κοριός της ΕΛ.ΑΣ.
Στον διάλογο που ακολουθεί, ο βασικός κατηγορούμενος και επικεφαλής της ΜΚΟ μιλά με υπάλληλο πολυτελούς ξενοδοχείου.
Συλληφθείς: Για σας, θα ήθελα να ρωτήσω εε, είμαι πελάτης καταρχάς, έρχομαι πολύ συχνά.
Υπάλληλος: Ωραία.
Συλληφθείς: Παίρνω συνήθως την σουίτα στο 2ο όροφο ή 1ο πιο είναι;
Υπάλληλος: Ναι.
Συλληφθείς: Την γωνιακή. Εε, επειδή είμαι λίγο Θεσσαλονίκη και χρειάζομαι μια ημιδιαμονή, υπάρχει δυνατότητα;
Υπάλληλος: Να κάνετε δηλαδή day use;
Συλληφθείς: Ε να 'ρθω για λίγες ώρες, τώρα π.χ.
Υπάλληλος: Ναι. Α για τώρα. Κοιτάξτε, εε, για τώρα, εε, γίνεται δηλαδή με το να κάντε χρήση μέχρι τις έξι, διαφορετικά άμα θέλετε να κάτσετε π.χ. μέχρι τις οχτώ, πρέπει να κάνουμε κράτηση κανονικά το δωμάτιο για μια διανυκτέρευση.
Συλληφθείς: Ναι. Εε.
Υπάλληλος: Χμ.
Συλληφθείς: Πόσο κοστίζει αυτό;
Υπάλληλος: Εε δώστε μου μισό λεπτάκι. Ένα ονοματεπώνυμο για να βρω και το προφίλ σας, που μου είπατε.
Συλληφθείς: Φινιρίδης Κωνσταντίνος.
Υπάλληλος: Ωραία. Ωραία για την ντιλάκ σουίτα βλέπω για σήμερα. Για πόσα άτομα;
Συλληφθείς: Ε, δύο.
Υπάλληλος: Ε, λοιπόν, δώστε μου μισό λεπτό. Βγαίνει στα 480 η σουίτα, απλά να δω αν μπορούμε να σας κάνουμε κάποια καλύτερη τιμή.
Συλληφθείς: Αυτό σουίτα με θέα στον κήπο, θα ήθελα
Υπάλληλος: Στα 487 ευρώ.
Συλληφθείς: Ωραία, εε, να σας. Θα έρθω 1000%. Υπάρχει περίπτωση να πληρώσω μετρητά;

































