«Ο Άρης θέλει τον Τεχέρο της Εσπανιόλ» Ημερομηνία:
7/7/2025, 18:40 - Εμφανίσεις: 13
Ο Άρηςκαταβάλει προσπάθεια να ενισχυθεί μεταγραφικά και σύμφωνα με άρθρο θέλει τον Άλβαρο Τεχέρο της Εσπανιόλ, ο οποίος είναι 28 χρόνων, αγωνίζεται ως δεξί μπακ και ανήκει στην Εσπανιόλ ως το καλοκαίρι του 2026.
Για την ακρίβεια ο δημοσιογράφος Άνχελ Γκαρσία σε ανάρτησή του στο «Χ» ισχυρίζεται πως o Τεχέρο ίσως να «περισσεύει» στην καταλανική ομάδα, έπειτα από την επιστροφή του Ρούμπεν Σάντσες από τον δανεισμό του στη Γρανάδα και την παρουσία του επίσης δεξιού οπισθοφύλακα Ομάρ ελ Χιλάλι.
Επιπλέον το άρθρο υποστηρίζει οτι εκτός από τον Άρη για τον Τεχέρο υπάρχει ενδιαφέρον και από τον πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Να σημειώσουμε οτι ο Άλβαρο Τεχέρο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, φτάνοντας ως τη Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια τη Β’ ομάδα της «βασίλισσας» (102 συμμετοχές).
Η Εσπανιόλ ψάχνει να εντοπίσει διέξοδο για αυτόν λόγω του έντονου ανταγωνισμού που θα αντιμετωπίσει την επόμενη σεζόν, με τον Ομάρ ελ Χιλάλι και την επιστροφή του Ρουμπέν Σάντσες, ο οποίος ήταν δανεικός στη Γρανάδα την περασμένη σεζόν.
Ενώ ακόμα έχει αγωνιστεί με τις Αλμπαθέτε, Σαραγόσα, Εσπανιόλ (νυν ομάδα του) αλλά και στην Εϊμπάρ με την οποία έχει γράψει τις περισσότερες συμμετοχές στην έως τώρα καριέρα του (137).
Σε σύνολο ο Άλβαρο Τεχέρο έχει 343 συμμετοχές με 14 γκολ και 42 ασίστ....