Κρήτη: Βρέφος έπεσε από το μπαλκόνι - Μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο Ημερομηνία:
Σήμερα 8/8/2025, 13:00 - Εμφανίσεις: 11
Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Χανίων η είδησης της καθόδου ενός παιδιού ενός μόλις έτους από μπαλκόνι στην περιοχή Γεράνι του Δήμου Πλατανιά Χανίων, το βράδυ της Πέμπτης.
Το συμβάν, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, κατεγράφη όταν το βρέφος διέφυγε της προσοχής της 17χρονης μητέρας του με αποτέλεσμα να πέσει από μπαλκόνι σπιτιού.
Το παιδί μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στα επείγοντα του Νοσοκομείου Χανίων, ωστόσο, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυματισμών του.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Στέλιος Κτενιαδάκης στην ΕΡΤ Χανίων, το παιδί νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ παίδων, με πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα.
Η αστυνομία συνέλαβε τη μητέρα του παιδιού για έκθεση σε κίνδυνο, ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερη λίγο αργότερα, με σκοπό να μεταβεί στο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Προανάκριση για το συμβάν πραγματοποιεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων....