Αχαΐα: Ελεύθεροι οι 15χρονοι που πούλησαν ναρκωτικά σε 13χρονο συμμαθητή τους Ημερομηνία:
Σήμερα 11/11/2025, 16:28 - Εμφανίσεις: 9
Ελεύθεροι αφέθηκαν, έπειτα από την απολογία τους ενώπιον του Ανακριτή, οι δύο 15χρονοι για το συμβάν αγοραπωλησίας κάνναβης σε σχολείο στη Δυτική Αχαΐα, που είχε ως αποτέλεσμα να καταρρεύσει ένας 13χρονος μαθητής -μετά από χρήση- εντός του σχολικού χώρου.
Ο ένας 15χρονος απελευθερώθηκε χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο, ενώ στον δεύτερο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Ο 13χρονος, που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο, είχε αφεθεί ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα.
Υπενθυμίζεται, πως και οι τρεις μαθητές Γυμνασίου είχαν συλληφθεί το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στην Κάτω Αχαΐα.
Εις βάρος τους συνετάχθη δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της διακεκριμένης περίπτωσης διακίνησης ναρκωτικών, της χρήσης ναρκωτικών και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Επιπλέον, συνελήφθησαν πέντε γονείς των ανήλικων κατηγορούμενων για την παραμέληση της εποπτείας τους.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Εκαναν ναρκωτικά μέσα στο σχολείο Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από ενημέρωση της διευθύντριας και εκπαιδευτικών, το μεσημέρι της Παρασκευής ένας 13χρονος μαθητής χρησιμοποίησε κάνναβης μέσα σε Γυμνάσιο της Δυτικής Αχαΐας, κατά την διάρκεια της λειτουργίας του, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει έντονους σπασμούς και να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας.
Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 13χρονος, είχε αγοράσει τις ναρκωτικές ουσίες, από τους δύο 15χρονους μαθητές, έναντι του χρηματικού ποσού των 15 ευρώ.
Ο μαθητής μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αχαΐας εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο 15χρονους κατηγορούμενους.
Σε έρευνες, που διενεργήθηκαν στα σπίτια τους εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Επιπλέον, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη πέντε γονέων των ανήλικων κατηγορουμένων για παραμέληση της εποπτείας των παιδιών τους, σε συνέχει...