Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα (στις εφτά) εκτός έδρας τον Βόλο και στόχος φυσικά των «ερυθρόλευκων» είναι να κάνουν το 3Χ3 στην Stoiximan Super League.
Είναι σημαντικό εδώ να τονίσουμε πως χιλιάδες οπαδοί των πειραιωτών θα μετατρέψουν σε… μικρό «Καραϊσκάκη» το Πανθεσσαλικό Στάδιο κι αυτό φυσικά είναι ένα μεγάλο όπλο για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως τα φώτα θα είναι στραμμένα στο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ολυμπιακού, τον Γκουστάβο Πουέρτα, ο οποίος είναι στην αποστολή κι όλα δείχνουν ότι Μέντι θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Κολομβιανό μέσο.
Αυτό πάντως που είναι πολύ σημαντικό για τον Ισπανό τεχνικό της ομάδας του λιμανιού, είναι η καλή κυκλοφορία της μπάλας, ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να διασπάσουν την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να έχουν στο μυαλό τους το γκολ που πέτυχαν στην Τρίπολη, με το οποίο επικράτησαν του Αστέρα με 1-0.
Ένα γκολ όπου συνδυάστηκαν με αρμονικό τρόπο, έψαξαν με ψυχραιμία τις σωστές πάσες και κατάφεραν ν’ ανοίξουν την άμυνα των Αρκάδων, περνώντας την μπάλα στον Σάλιακα.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Ο τελευταίος έκανε την καλή σέντρα και ο Ζότα σκόραρε με ωραία κεφαλιά.
Αυτές οι συνεργασίες στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού είναι το βασικό ζητούμενο για τους πειραιώτες και στον σημερινό αγώνα με τον Βόλο.
Το δήλωσε άλλωστε στους «ερυθρόλευκους» και ο Μεντιλίμπαρ, επισημαίνοντας την εικόνα που είχαν στο παιχνίδι της Τρίπολης.
Ένα ματς όπου ο Ολυμπιακός δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχει χωρίς υπερβολή, τέσσερα τουλάχιστον γκολ.
Ο Ισπανός τεχνικός θέλει υπομονή από τους παίκτες του στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά φυσικά επιμένει και στην πίεση που πρέπει ν’ ασκήσουν οι «ερυθρόλευκοι» στην αντίπαλη περιοχή.
Θα είναι μεγάλη υπόθεση για την ομάδα του λιμανιού να πάρει τη νίκη στην σημερινή αναμέτρηση, όχι μόνο γιατί έτσι θα κάνει το 3Χ3στο πρωτάθλημα, αλλά κι επειδή θα βάλει έξτρα πίεση στην...
Πηγή/Περισσότερα: in.gr


































