ΚΑΙΡΟΣ · LIVE28.4°CΣχεδόν αίθριος42% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Επιστήμη - Υγεία
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ένας στους 3 Αμερικανούς φοβάται τι θα ακούσει από τον γιατρό

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 77



Ένας στους τέσσερις ενήλικες Αμερικανούς (το 27%) δεν θέλει να ξέρει αν έχει καρκίνο και σχεδόν το ένα τρίτο των Αμερικανών (το 31%) αποφεύγει την επίσκεψη στο γιατρό γιατί φοβάται τι θα ακούσει.

Τα δεδομένα αυτά χειροτερεύουν ακόμα περισσότερο αν αναλογιστεί κανείς ότι στις ΗΠΑ, το 8,3% του πληθυσμού, δηλαδή 27,4 εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από έρευνα της εταιρίας δημοσκοπήσεων «The Harris Poll» σε 2000 Αμερικανούς, για λογαριασμό της Bayer.

Η έρευνα ανέδειξε επίσης σημαντικά σημεία για τα οποία χρειάζεται ενημέρωση ο αμερικανικός πληθυσμός, δεδομένου ότι: Το 49% δεν έχει γνώση για τον καρκίνο του προστάτη, Το 49% δεν έχει επίγνωση της διαφορετικής συχνότητας του καρκίνου του προστάτη σε συνάρτηση με τη φυλή, Το 38% δεν έχουν επαρκή γνώση για τον καρκίνο του μαστού και Το 48% δεν γνωρίζει ότι  πυκνότητα του μαστού επηρεάζει τόσο τον κίνδυνο καρκίνου μαστού, όσο και της διάγνωσης.

Η έρευνα αυτή είχε σκοπό να αναδείξει τις συμπεριφορές των ασθενών και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν, καθώς επίσης και τα κενά στην πρόληψη, αλλά και την περίθαλψη.

Με τη σειρά της η Bayer στοχεύει στην συμβολή της στην επίλυση των προβλημάτων αυτών, μέσω της ευαισθητοποίησης, επιμόρφωσης και υποστήριξης των ασθενών, αλλά και μέσω της καινοτομίας.

Αντίστοιχα, η Bayer υποστήριξε το Εθνικό Ίδρυμα Νεφρού μέσω της εκστρατείας ενημέρωσης «Είσαι εσύ το 33%;» που στόχο είχε την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού αναφορικά με την χρόνια νεφρική νόσο, από την οποία κινδυνεύει ένας στους τρεις ανθρώπους διεθνώς, στην προσπάθεια της έγκαιρης διάγνωσης.

Επισημαίνεται ότι η εταιρεία στοχεύει σε τζίρο της τάξης των 10 δις.

δολ.

ως το τέλος της δεκαετίας από το τμήμα ογκολογίας και τα νέα φαρμακευτικά σχήματα που θα διαθέσει στην παγκόσμια αγορά.

Και ο φόβος για υποτροπή… Παράλληλα σε συστηματική ανασκόπηση46 μελετών με τη συμμετοχή επιστημόνων από την Ολλανδία, τις ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία,  Δανία, Χονγκ Κονγκ, Ινδονησία, Σιγκαπούρη και Ην.

Βασίλειο, Σιγκαπού...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 28.4 °C · 42%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies