Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
22.8 °C 36%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Μαφία στην Κρήτη: Απολογίες την Τρίτη για τους εκβιασμούς και την εκκλησιαστική περιουσία
Ημερομηνία: Σήμερα 8/9/2025, 13:00 - Εμφανίσεις: 21



Νέος γύρος απολογιών για τους εμπλεκόμενους στην μαφία στην Κρήτη, και πιο συγκεκριμένα για αυτούς που σχετίζονται με τη δεύτερη δικογραφία, για έκνομες πράξεις περί απόκτησης εκκλησιαστικής περιουσίας, εκβιασμούς και απόπειρες δωροδοκίας.

Tα δύο αδέρφια, που φέρονται να ηγούνται της εγκληματικής οργάνωσης απολογήθηκαν την Παρασκευή ενώπιον του ανακριτή.

Αρχικώς είχε δοθεί εντολή να αφεθούν ελεύθεροι με όρους μέχρι τη δικάσιμο, ωστόσο συνελήφθησαν εκ νέου και οδηγήθηκαν στη φυλακή για τη δεύτερη δικογραφία που αφορά τους εκβιασμούς και την εκκλησιαστική περιουσία.

Ειδικότερα, τα δύο αδέρφια κατηγορούνται για εκβίαση από κοινού, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, με απειλή βλάβης του λειτουργήματος του εξαναγκαζόμενου ή άλλου, τελεσθείσα από πρόσωπα που διαπράττουν τέτοιες πράξεις κατ’ επάγγελμα, για σύσταση συμμορίας.

Επιπλέον, για ηθική αυτουργία μαζί σε απιστία σε βάρος ΝΠΔΔ με ζημία που ξεπερνά το ποσό των 120.000 ευρώ.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Ο ένας αδερφός κατηγορείται και για απόπειρα απάτης με ζημία άνω των 120.000 ευρώ, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα της οποίας το αντικείμενο υπερβαίνει συνολικά το ποσό των 120.000 ευρώ, από δράστη που ασκεί τέτοιου είδους δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα και  εμπορία επιρροής κατ’ εξακολούθηση.

Ο δεύτερος και για  για παραβίαση απορρήτου προφορικής συνομιλίας.

Μαφία στην Κρήτη: Στον εισαγγελέα επίσκοπος και αρχιμανδρίτης Ενώπιον του εισαγγελέα πρόκειται να βρεθεί και επίσκοπος που αντιμετωπίζει την κατηγορία της απιστίας σε βάρος Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου που ξεπερνάει το ποσό των 120.000 ευρώ,  αλλά και ένας αρχιμανδρίτης, που αντιμετωπίζει το αδίκημα της εμπορίας επιρροής (ή «μεσάζοντες»), η οποία αποτελεί ένα αδίκημα που σχετίζεται με την υπηρεσία και περιγράφει αθέμιτη επιρροή για να επηρεαστεί η έκβαση μιας δικαστικής ή διοικητικής υπόθεσης, με αντάλλαγμα, μεταδίδει η ΕΡΤ.

Ο ένας εμπλεκόμενος κληρικός εμφανίζεται να έβαλ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
22.8 °C 36%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies