Κακοκαιρία Adel: Νέο έκτακτο δελτίο - Πού θα πέσουν χαλάζι, βροχές και καταιγίδες - Ισχυροί άνεμοι Ημερομηνία:
Σήμερα 27/11/2025, 12:44 - Εμφανίσεις: 18
Η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο καιρού για την κακοκαιρία Adel που εκδόθηκε την Τρίτη σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.
Επισημαίνεται πως δεν υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις.
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι καιρικό σύστημα με το όνομα «Adel» θα επηρεάσει σήμερα Πέμπτη 27/11 και αύριο Παρασκευή 28/11 με βροχές και καταιγίδες όλη σχεδόν τη χώρα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Τα φαινόμενα σε πολλές περιοχές της δυτικής και της βόρειας Ελλάδας καθώς και στο ανατολικό Αιγαίο θα είναι ισχυρά και θα συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και κατά διαστήματα από πολύ ισχυρούς ανέμους.
Πιο συγκεκριμένα: Την Πέμπτη (27/11) πολύ έντονες βροχές και καταιγίδες προβλέπονται: Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την Αιτωλοακαρνανία, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και στις περιφερειακές ενότητες Χαλκιδικής, Σερρών, Κιλκίς και Θεσσαλονίκης.
Την Παρασκευή (28/11) πολύ έντονες βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); α.
στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και μέχρι το απόγευμα στις περιφερειακές ενότητες Χαλκιδικής, Σερρών, Κιλκίς και Θεσσαλονίκης β.
στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική και νότια Πελοπόννησο μέχρι και τις πρωινές ώρες γ.
στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από το μεσημέρι δ.