Οι προσδοκίες της Εθνικής πόλο για διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το νέο σύστημα Ημερομηνία:
11/1/2026, 13:52 - Εμφανίσεις: 19
Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα της Σερβίας έως τις 25 Ιανουαρίου με τη συμμετοχή της Ελλάδας που αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής τη Γεωργία στις 21:30. Δύο ημέρες αργότερα (13/1, 16:15), η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Σλοβενία και θα φέρει εις πέρας τις υποχρεώσεις της στην πρώτη φάση κόντρα στην Κροατία (15/1, 21:30).
Η Εθνική Ομάδα πόλο των ανδρών παρά τις πολλές συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και τα μετάλλια που έχει κατακτήσει, τόσο στους Ολυμπιακούς όσο και στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα με πιο πρόσφατο το χάλκινο του περασμένου καλοκαιριού στη Σιγκαπούρη, δεν έχει ανέβει ποτέ στο βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Αυτός λοιπόν είναι ο μεγάλος στόχος όπως τονίζει και ο Στέλιος Αρυγρόπουλος-Κανακάκης: «Είμαι βέβαιος ότι διαθέτουμε εξαιρετική ομάδα και μπορούμε να καταφέρουμε το στόχο μας.
Πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να ανέβουμε στο βάθρο.
Όλα εξαρτώνται από εμάς.
Ξέρουμε το στόχο μας και γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας.
Η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης θεωρώ πως θα μας δώσει ώθηση, αλλά παράλληλα θα έχουν κίνητρο και οι αντίπαλοί μας να μας κερδίσουν.
Πρέπει να έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας και να διατηρήσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας σε όλα τα παιχνίδια» δήλωσε ο 25χρονος διεθνής παίκτης.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); });googletag.cmd.push(function() {googletag.display("300x250_middle_1")}) Στην αποστολή λαμβάνουν μέρος οι εξής 15 πολίστες: Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Νίκος Γκίλλας, Στάθης Καλογερόπουλος, Κωνσταντίνος Κάκαρης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Νίκος Παπανικολάου, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Μανώλης Ζερδεβάς, Ευάγγελος Πούρος, Σεμίρ Σπάχιτς.
Νέο σύστημα διεξαγωγής Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βελιγράδι θα πραγματοποιηθεί με νέο φορμάτ, σύμφωνα με το οποίο δεν θα υπάρχουν χιαστί παιχνίδια και προημιτελικοί.
Ύστερα από την πρώτη φάση των Ομίλων, οι τρεις πρώτες...